29 Jūlijs 2013 @ 16:54
piena produkti  
kad stāstu, ka ievārījuma maizi brokastīs neēdu, bet, ja kādreiz vispār ēdu, tad nenoteiktā laikā, turklāt klāt piedzerot pienu, viņi neticīgi bola acis un vairakkārt pārprasa par to pienu. kad saņemos un pastāstu arī par bērnības lielāko gardumu "pirožennū", ar krējumu apziestu un ar cukuru pārkaisītu baltmaizes riku, tad viņi ne tikai vaikstās un pārprasa par to krējumu, bet arī nezina, ko tagad par mani domāt.
 
 
( Post a new comment )
blond[info]blond on 29. Jūlijs 2013 - 18:28
pannā apcepta baltmaizes šķēle ar krējumu un cukuru. vai neapcepta rupjmaizes šķēle ar krējumu un ievārījumu.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
frau Strumpf[info]juuuda on 29. Jūlijs 2013 - 21:36
o, jā, apziestās rupjmaizes šķēles parasti vēl sakrāvu vienu uz otras un tad ēdu kā kārtaino torti
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Hlorēts ūdens[info]lennay on 30. Jūlijs 2013 - 12:31
šitādā razkladā ievārījumam noteikti jābūt ābolu-brūkleņu.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
rediiss[info]rediiss on 29. Jūlijs 2013 - 18:53
viņi nezina, kas ir labs
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
frau Strumpf[info]juuuda on 29. Jūlijs 2013 - 21:37
bet sviestu zem medus ziest, to gan katrā laikā
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)