20 Maijs 2011 @ 12:53
Dienvidparks  
Lasu it kā ziņu portālā apollo.lv un nepamet sajūta, ka tas ir uzmetums kādai no šīs sezonas Dienvidparka sērijām. Viens no secinājumiem, ko var izdarīt varētu būt tāds - lai šodien rakstītu absurda scenārijus ir īpaši jāpiepūlas, lai tie vismaz ar kaut ko atšķiras no tā sauktās realitātes. "Ārvalstu mediji vēstī: Kempings uzskata, ka pasaules gals sāksies plkst.18.00 pēc Kalifornijas laika un divi procenti pasaules iedzīvotāju nokļūs paradīzē, savukārt par pārējiem nekas nav zināms. Lai arī jau izskanējuši daudzi pasaules gala datumi, tomēr šai prognozei noticējuši daudzi. Tas izraisījis paniku. Piemēram, ASV jau parādījušies uzņēmumi, kas sola parūpēties par cilvēku mājdzīvniekiem. Taču ASV nav vienīgā valsts, kur šī panika ir iesēta. Tā, piemēram, citu valstu iedzīvotāji ielās iziet ar plakātiem, kur norādīts par pasaules gala straujo tuvošanos. Tomēr skeptiķi atgādina, ka Kempings vienreiz jau paredzējis pasaules galu, taču, kā redzams, viņa prognoze nav piepildījusies. Panika par pasaules galu sasniegusi arī Latviju, proti, «Family Radio» mājaslapa, kurā tiek vēstīts par apokalipses tuvošanos, pārtulkota arī latviešu valodā. Mājaslapā ir arīdzan uzsaukums: «2011.gada 21.maijs. Bībele to garantē!». Tāpat latviski ir pieejami arī citāti no Bībeles, kā arī aprēķini, kas pierādot izskaitļojuma patiesumu."

 
 
( Post a new comment )
[info]solipse on 20. Maijs 2011 - 13:14
es drusku nesaprotu. pasaules gals, bet mājdzīvnieki turpina tusēt?
(Atbildēt) (Link)
Karstā latviete[info]implozija on 20. Maijs 2011 - 13:24
hahah. a par tiem mājdzīvniekiem što-ta neloģiski: ja jau saimnieks pasaules gala sakarā būs tu-tū, kāpēc gan lai tas pats nenotiktu ar mājdzīvnieku aprūpētājfirmām? "Bībele to garantē"? :)
(Atbildēt) (Link)
[info]antons_v on 20. Maijs 2011 - 13:40
Interesanti, kādēļ pēc visām tiem datumiem, kad tie paiet, neviens neķer tos pareģus rokā un neprasa, kas par štelli - kur apsolītais pasaules gals?
(Atbildēt) (Link)
eslijs[info]eslijs on 20. Maijs 2011 - 14:00
Tas ir labs reklāmas sauklis - Bībele to garantē! Tipa - Bībele kā kvalitātes zīme/drošticamības zīme. "Pērc mūsu maizi un vīnu! Bībele garantē, ka tās ir ekopreces".
(Atbildēt) (Link)
[info]neanderthalis on 20. Maijs 2011 - 15:45
Daži vienkārši grib nopelnīt uz apokalipses rēķina. Par cik pie burgerēdājiem patērēšanas kultūra ir sasniegusi apogeju, tur cilvēkiem var smērēt visādus mēslus.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Avtonoms[info]junona on 20. Maijs 2011 - 16:50
Neesmu drošs, vai tam ir kāds tiešs sakars ar patērēšanas kultūru (ja vispār šis vārdu salikums kaut ko nozīmē). Reņģēdāju reakcija arī īpaši neatpaliek, cik nu var spriest pēc komentāriem tīklā.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
helvetica[info]helvetica on 20. Maijs 2011 - 21:05
es atkal esmu uzgajusi tādu ļoti labu 21.maija apokalipses versiju, nu, ka 21. nekas uzreiz bojā neaizies, tas būs dieva uzsaukums ticīgajiem, jo 12 gadā sāksies pastarā gifņa un tad kristieši dancos no kapiem cēlušies un neticīgie tiks rauti ellē!
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Avtonoms[info]junona on 20. Maijs 2011 - 23:28
Te būs detalizētāks stāsts par šo prātu izkūkojušo onkuli
http://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-13468131
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)