jessica_alba ([info]jessica_alba) rakstīja,
@ 2008-05-26 23:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par latviešu valodu
Šodien palasīju latviešu valodas žargona vārdnīcu. Nokļuvu līdz vārdiem, "kas apraksta cilvēkus". Tātad - kā viņi apraksta sievietes? Nosaukšu pēc kārtas! Sievieti var saukt arī šādā vārda - aita, bāba, blozga, beka, briļļu čūska, čabata, čāča, čūska, čūsku vecene, duņa, fūrija, gaspaža, gove, gazele, ielene, kaza, klačbāba, mačka, mātīte, nāburdze, palaistuve, pankūka, piekabe, pļorza, stalaža, svētā govs, šamā, šķirba, šļura, šmīze, špidilka, štreva, tante, tirgus bāba, zoss. Ceru, ka kādreiz kāds to nesajauks ar sinonīmu vārdnīcu!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]cheezyfreez
2008-05-27 00:00 (saite)
zhargonu vaardniica ir laba izklaides vieta - pasmieties zinaamu briidi var, bet peec briizha paarnjem doma - nu jopcik, vai tieshaam ir vienkaarshaak kaut vai to pashu Tevis piemineeto sievieti deeveet par "shpidilku"?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]jessica_alba
2008-05-27 00:01 (saite)
smieklīga viņa ir kādas 3 minūtes. Pēc tam apnīk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]cheezyfreez
2008-05-27 07:51 (saite)
atziishos, ka es pats laiku neesmu uznjeemis, bet vinaa dzimshansdienas pasaakumaa viesi (mazlit gan jau iesilushi) izdomaaja speeleet speeli, kursh vairaak kaadam konkreetam vaardam zhargonus, kas ir vaardniicaa izdomaas. jautrojaas vinji tik ilgi, kameer neatnjeemu vaardniicu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?