jEECHA ([info]jeecha) rakstīja,
@ 2012-12-27 13:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es
Peedeejaas dienas daudz esmu domaajis gan par mums gan arii pats par sevi.
Es esmu gudrs un izskatiigs. Man ir zinaatkaare un viedoklis par lietaam, labs un interesants darbs, aizraujoshi hobiji, lieliska mashiina. Es esmu lielisks un rupeejos par sevi lai buutu ideaals.
Man dziivee viss izdosies un man nebuus ko nozheelot. Man buus mana sapnju maaja ar lielu virtuvi un vannas istabu, telpu biljarda galdam, suliigu zaalaaju un pukju dobeem, auglju kokiem, par kuru ziediem priecaaties pavasarii, terasi kuraa vasaraa uznjemt draugus. Man buus mana miiljotaa sieviete, ko es dariishu laimiigu un vinja atbildees ar to pashu. Mees buusim lieliska gjimene un mums buus divi beerni kam dot visu kas mums ir un daliities laimee. Buus arii divi minkas, nav svariigi vai bengaalijas vai meinkuuni vai baarenji no patversmes, no vinju sugas mana miilestiiba pret tiem nemainiisies.
Nezinu kad un ar ko man visi shie naakotnes sapnji piepildiisies. Bet pavisam skaidri zinu, ka nav jautaajuma VAI - ir tikai KAD. Un KAD jau ir saacies. Es esmu un buushu laimiigs!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms– šis lietotājs ir atslēdzis anonīmo / nedraugu komentārus. Tu vari rakstīt tikai tad, ja jeecha ir ielicis tevi savā drauģeļu sarakstā.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?