jantup ([info]jantup) rakstīja,
@ 2012-12-05 21:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Latvijas THE problēma - nepilsoņi
Andreja posts Facebookā uzsita asinis. https://www.facebook.com/andrey.chervonets/posts/308867172548424

Turpat uz vietas arī vajadzēja izteikties. Pēc brīža sapratu, ka gribu to pateikt ne tikai Facebook auditorijai. Protams, ja tāda (auditorija) vispār ir un visi šie čiepsti un čuksti šie nav tikai kliedzieni tualetes podā ;)

Tātad.

Postā referencētajā rakstā http://www.imhoclub.lv/material/1623, kura autors esot Дайнис Лемешонокс / Dainis Lemešonoks... ek, atstāšu kā reiz jau uzrakstīju, skat. tālāk.

faktoloģiskā daļa pēc sajūtas izskatās daudzmaz ok, bet pēkšņais secinājums jeb "atbilde" ir ohoho - biedram Даиним laikam ir šizofrēnijai līdzīgs stāvoklis, tad arī piemetas realitātē nebalstītas domas... "lai latviešu nācijai būtu kur smelties pārākuma sajūtu pār kādu"... labi, radikāļi ir vienmēr, bet nerunāsim par tiem šoreiz... kāds fuck pārākums, man piemēram ir kauna sajūta, ka mūsu (pilsoņu) fucking politiķi un mūsu (nepilsoņu) fucking līderi šo problēmu nav gribējuši risināt 20 gadus... lai kādi sūdi un lai kādu senāku vai svaigāku vēsturisko aizvainojumu dēļ toreiz tika savārīti, sliktākais ir tos ignorēt, lai tik smird! laikam jau tautai pašai tad jāvācas pie ugunskuriem (vismaz virtuālajiem ;) pīpēt un risināt vai? jeb mums te tomēr ir "lielākas" problēmas risināmas?

vai es personiski esmu risinājis? - nē neesmu risinājis, jo īlenu maisā nenoslēpsi - man ir citi talanti; bet tagad man ir priekšlikums - davai uztaisam no šīs problēmas citu, lielāku problēmu, kuru gan resursietilpīgāk risināt, bet kurai risinājuma struktūra un ieguvumi labāk redzami, tādēļ "priecīgāk" risināsies! rakstīju jau par to emigrācijas problēmas un Rīgas infrastruktūras sakarā, bet man pašam (un kam gan lai vispirms nepatiktu sava ideja, ja ne pašam :) tīri labi patīk arī šajā un pat skaitļi smuki līmējas: http://klab.lv/users/jantup/5873.html


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?