[sucker's dreams]
...I guess I thought you had the flavour
 
4.-Aug-2021 03:59 pm
Jo tuvāk atvaļinājumam, jo vairāk viss dirsā iet.
Jau tā samierinājos, ka Spānija atkrīt un biļešu naudu atpakaļ nedabūsim, jo nepārlasīju, ka atcelšanas apdrošināšana, ko nopirku, ir spēkā tikai, ja viņi atceļ, nevis mēs.
Tromsø būsim par vēlu, lai piedzīvotu polāro dienu, bet biju priecīga tāpat + jo taču ZL fests pēc tam...kurš nu ir pārcelts uz nākamo gadu.
Uz Žaibām netiekam, bet mazais cerības stariņš bija par Mėnuo Juodaragis..kurš arī pārcelts :@ Kkāda mini versija būšot, bet maksāt 75€ no galviņas, kad pat neviena grupa neuzrunā..meh.

Pilnai laimei vēl visas dienas, ko būsim Tromsø, varētu būt sūdīgi laikapstākļi un pirms došanās uz Lv, Norv varētu vairs nebūt zaļa un mums vajadzētu sēdēt karantīnā, kura ilgtu tieši visu laiku, ko tur plānojām būt.
Un, ja pat tiekam un dabonam otro poti pirmajā dienā ierodoties, un Lv vairs nav zaļa, man nebūs pagājušas 14 dienas pēc potes, kas nozīmētu karantīnu atgriežoties Norvēģijā.


Ļoooooti šaubos, ka mēs paspētu otro poti tepat, bet mikro cerība. Jau bija ziņojums, ka laikam ar nākamo ned priekšroka otrajām devām un visi, kas nav uztaisījuši pirmo, tiek pārcelti uz rindas beigām.
Comments 
4.-Aug-2021 06:04 pm
apdrošināšana vispār ir viltīga padarīšana, izdomās 100 un 1 iemeslu nemaksāt. Ja covid dēļ kaut kas atceļās, tad tas ar lielākoties nav apdrošināšanai jāsedz :D

man ar atvaļinājums tuvojas, vēl nedaudz un būs, bet izskatās, ka vajadzēja ņemt uz augusta sākumu, un viss būtu bijis labi, tagad augusta beigas/septembra sākums liekās, ka jau visur atkal būs tripera ierobežojumi.
4.-Aug-2021 09:51 pm
Neatceros sīkāk par to apdrošināšanu, bet ceru, ka to lidojumu atcels :D

Kur plānojāt doties?
4.-Aug-2021 10:37 pm
Austrija un Slovēnija, pastaigāties pa kalniem :) Un pēc tam nosvinēt dzimšanas dienu VĪnē :)
5.-Aug-2021 01:14 am
Izklausās pēc laba plāna! Cerams, ka izdosies!!!!
This page was loaded Maijs 3. 2024, 12:14 pm GMT.