[sucker's dreams]
...I guess I thought you had the flavour
 
18.-Sep-2018 03:22 pm
Jeeebal. Ņemu atpakaļ savus vārdus par to, cik ļoti man dažkārt besī ķīniešu klienti. Indieši ir pizdjets! Pa lielam esmu piešāvusies pie visām viņu modifikācijām, ko & kā viņi ēdīs, bet vakardienas grupa mani totāli izbesīja! Un vēl tā attieksme!

Ou well...vēl šodiena jānostrādā & vakarā atkal vīnu degustācijas vakars ar norv drušku. Baltvīna vietā gan iepirku dzirkstošo Sake. Šo jau pirms degustācijas zināju, ka garšīgs :) Bet tā par degustācijām runājot, Sake nav mans dzēriens. Tā kā nebija kādu zināšanu, apmācībās daudz uzzināju...no degustēšanas izbaudīju gan tikai liķierveidīgos. Parasto, it īpaši "tīro" Sake, galīgi ne... Bet nu vismaz zinu, kādus simbolus uz etiķetes meklēt, pat, ja viss ir tikai japāniski :)

Rīt spēļu vakars..pārmaiņas pēc būs latviešu kompānija :)
Comments 
18.-Sep-2018 04:39 pm
pag, jums tur kaut kāds klasisks norvēģu restūzis? ko tie indieši pieprasa? kariju uz fårikål (atvainojos, jums tur noteikti smalkāk) ? :)
18.-Sep-2018 05:10 pm
Drīzāk klasisks ķīniešu restorāns. Vienīgais, ka norvēģu un ķīniešu klientiem vienus un tos pašus ēdienus taisa citādās variācijās :)
Indieši liela daļa veģetārieši vai neēd kādu no gaļām un apmāti ar mērces daudzumu un dārzeņiem. Dažkārt asiem ēdieniem vai konkrētām garšām.
Par pašiem dažkārt besī, cik liela visatļautība ir dota bērniem + paši nekautrējas justies kā mājās. Piem.,
18.-Sep-2018 05:15 pm
Vakar 11 cilv tika ierādīts milzīgs apaļais galds, bet viņi paši sabīdīja 4 galdus un tā kā veģetārieši nesēdēja pie viena tad visas porcijas nācās dalīt + katram ēdienam kkāda modifikācija, kuras ieskaidrot ķīniešu pavāriem, kam primitīvas angļu valodas zināšanas, ir ļoti laikietilpīgs process
18.-Sep-2018 07:25 pm
ā, skaidrs :) jā, āzijas bardaciņi. interesanti, viņiem liekas, ka mēs esam baigi kārtīgi vai ka mēs esam bardakaini (tas ir, mūsu kārtība viņiem šķiet bardaks :) )
Intereses pēc, cik NOK maksā , teiksim, saldskābā vista? un Pekinas (saldskābā zupa) pie jums?
18.-Sep-2018 08:51 pm
Tas ir labs jautājums :D Viņi, viennozīmīgi nav sajūsmā par alkohola likumiem :D
Saldskābā vista 183,- ..pekinas zupa mums vnk asā skaitās, bet apstaizeru zupas ~80,-
This page was loaded Apr 19. 2024, 6:26 am GMT.