[sucker's dreams]
...I guess I thought you had the flavour
 
20.-Maijs-2018 10:45 pm
Opiņā..1 dienu nebiju darbā & šon apmainoties ar info ar igauņu viesmīli statistika ir tāda, ka 5 no 6 viesmīlēm, kas mēs tur strādājam, aktīvi meklē citu darbu. (+ nu jau otrais palīgs oficiāli iet prom)
Priekšniece no rīta bija super-īgna, piesējās sīkumiem & diezgan pārspīlēti reaģēja uz visu. Igaunietei vēl bišķi & būtu pateikusi priekšniecei, ka iet prom, negaidot, kad dabūs atbildi, vai ir pieņemta jaunajā darbā. Cik zinu, priekšniece zin par mani & vienu no team leader, ka gribam iet prom...jau 2 viesmīles & vasara jau tepat aiz stūra. Kas būs, ja tiešām visas 5 atradīs citus darbus? Viņi tak nepaspēs uztrenēt jauniņos tam, kas būs vasaras sezonā!

Vismaz pozitīvais lādiņš par jau ceturto ned nog pēc kārtas pavadītu pie udžiņa kalnos. Siltais laiks & nu nevar nosēdēt iekšā! Nospļāvos par savu sēnes būšanu & sāku ignorēt tādu lietu kā pēdējie transporti & apzinīgums/vajag pirms darba izgulēties. Nebūtu darba forma mājās + kurjeram paciņa jānodod, dotos pa taisno no čoma uz darbu.
...arvien vairāk norv druškā redzu sevi pirms gadiem 7-8...ļoti līdzīgi domāju & izdarījos, kā viņa tgd savos 22. Man vnk interesanti ar viņu, kamēr meitēns sāk likties, ka riktīgi pieķēries. Visp sasmējos, ka cilv, kas saaudzis ar kosmētiku, vakar ieradās bez. Klusa aizdoma, ka mana ietekme xD Redzēs vēl kā viņa braucienu uz LV pārdzīvos xD Visp negodīgi - viņa LV būs ilgāk nekā es!
Comments 
23.-Maijs-2018 10:29 pm
lasot ko šādu, man uzplaiksnī visi tie portālu varoņi, kas stāsta, ka ārzemēs gan darba devēji visus cienot un novērtējot. skuju. ir tur gan darba devēji āmuri, gan darba ņēmēji tie paši āmuri, kas te :D
24.-Maijs-2018 12:00 am
Jep jep..pat šeit strādājot dzirdams par labajiem darbiem ar labajiem priekšniekiem..bet ar draugiem pie alus kausa dzirdu tikai par āmuriem :D
This page was loaded Apr 24. 2024, 11:12 am GMT.