[sucker's dreams]
...I guess I thought you had the flavour
 
27.-Jul-2016 11:48 am
Neatceros, vai rakstīju, bet dažkārt brīnos par to, cik cilv var būt neizglītoti(?) Nesaku, ka tēva draudzene būtu stulba, bet nu man liekas dīvaini, ka cilv tik ļoti dzīvo prasto dzīvīti & ne par ko neinteresējas... Vai tiešā nav vēlme tiekties kaut nedaudz tālāk? Tas pats internets. Nav tak jāmāk programmēt vai sazin ko, bet pat elementārākā lietošana viņai ir sveša...un nav jau tik veca.
Nesen bija runa par to, ka tēvam bija atvērts 3. pensiju fonds/uzkrājums, kurā bija sakrājis ~300€. Viņa to gribēja sev, bet tā kā viņiem bija civillaulība, viņa to nedabūtu tik viegli kā viņa iztēlojās. Tad viņa bija izprātojusi, ka es kā būšu LV, aiziešu uz banku & man uzreiz visu iedos tā kā es skaitos pirmā, kas var pretendēt (kāpēc mans vecākais [pus]brālis šajā netika pieminēts gan nezinu)...Man jau nebūtu žēl, jo visu cieņu viņai, ka rūpējās par manu tēvu līdz viņa pēdējai stundiņai. Pat neienāca prātā pašai savākt...kkāds lepnums arī, ka man no tā cilv neko nevajag..it īpaši šeit strādājot, tas ir pāris dienu jautājums, kad to summu nopelnītu.
..uzzināju beidzot viņa kredītu apjomus. ~4000€ Kā viņš visp tādu summu bija dabūjis gatavu?! Par laimi tā sieviete bija pietiekami saprotoša, ka es nevēlos riskēt pārņemt mantojumā šo daļu.

Visp interesanti vai & kad kāds mani mēģinās dabūt rokā saistībā ar šo? Cik zinu, ja es pati nepiesakos pusgada laikā, tad neko..citā vietā, ka pusgadu pēc nāves ir apzināts mantojuma apjoms un apzināti iespējamie saņēmēji. Nu redzēs..viņš nomira tik apm 2 mēnešus atpakaļ.
Skumji, jo tiešām manā dzīvē pilnībā nekas nav mainījies kopš viņa nav uz šīs pasaules.
This page was loaded Apr 24. 2024, 3:08 pm GMT.