[sucker's dreams]
...I guess I thought you had the flavour
Kaukāds ieraksts kladē. 
9.-Dec-2008 03:01 pm
(..)
Ar draugiem arvien retāk...joprojām degradējos un pārāk virspusēja esmu palikusi. Vienīgās, kas glābj, ir sarakstes dr.lv ar cilvēkiem, kurus ikdienā nesatieku.
..Interesē jau arī tikai kārtējais Rīgas apmeklējums un it īpaši MP, kaut arī tur vairs nejūtos kā vajadzētu. Pēdējie pasākumi tikai ar izņēmumiem atšķīrās, bet tā - viens, otrs, trešais,..., aliņš + regulārie pīpētavas apmeklējumi...sāk palikt sūdīgi.
...Ap to laiku parādās kāds džekiņš, kuram parasti atceries labi ja vārda pirmo burtu. Ja bijis daudz maz pieņemams, tad nepaiet ilgs laiks, kā jau maigojaties pie kāda no galdiņiem. Tad Tev sāk palikt sūdīgi, Tu gribi iet pie skatuves paārdīties, viņš nelaiž "paliekam tepat" ...Tu paklausi, viņa roka jau Tavās biksītēs, tad Tu ļauj sevi aizvilkt uz toaleti, citu apmeklētāju skatienu pavadīti ieslēdzaties tuvākajā brīvajā kabīnē, viņš attaisā bikses, Tu atsūkā, Tevi izdrāž. Tu aizbrauc mājās.
AND THAT'S ALL :@

Visp labi, ka tgd tāda situācija, ka nav naudas. Nekur vairs nebraukšu un netaisīšu sūdus. Toreiz kad ar ex-līgavaini pastaigājāmies, viņš ieminējās par to, ka pie viņa nonākot visādas baumas un pat ļoti interesantas. Sīkākus paskaidrojumus neprasīju, jo zināju, ka par mani...tas būtu loģiski, jo par viņu un viņa jauno meiteni ar dzirdu daudz ko "jauku". Tgd uzskrienot virsū šim savam ierakstam, sapratu, ko tieši viņš būtu varējis uzzināt. Helloween party. Tur bija daudz mūsu kopīgo draugu, pietam viena viņa bijusī, kas diezgan ilgu laiku mani uzmanīja, lai tikai varētu mani nosūdzēt. Un šis ieraksts būtībā atspoguļo tieši to pasākumu. Tikai tāda atšķirība, ka tonakt es vēl paspēju otrā kabīnē noslaist ar Egoistu un beigās paliku pie viņa. un visp PAJĀT! Domājat ko gribat...man gribas pīpēt....
Comments 
9.-Dec-2008 08:08 pm
tas ieraksts ir diezgan skarbs. es pat nezinu, vai izmisums vai dusmas radīja skarbumu tavos vārdos.
9.-Dec-2008 08:16 pm
Ja godīgi gan viens gan otrs... Joprojām nejūtos kā nākas... Visu laiku kaut kas pietrūkst, kaut kas nežēlīgi pietrūkst un tas, kas toreiz notika ir sava veida aizmiršanās un gandrīz vai...nezinu, bet no sevis neko tādu negaidīju.
Lai vai kā es to izbaudīju kvai tikai tāpēc, lai ieriebtu A.
This page was loaded Jun 9. 2024, 11:43 pm GMT.