Pļavas sirds ([info]iuzh) rakstīja,
@ 2007-09-29 17:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
skumji:
Trubas taisa ciet, bet vēl nav aiztaisītas. Kamēr nav, tikmēr čakāju ko vēl var sasteigt nočakāt. Katrā gadījumā nekā jauna trubās vairs neieraudzīt. Un te nu bija vasarsvētki, jo biju sākusi skatīties Californication un tagad vairs nekā. Jāmeklē cits veids kā novilkt, lai gan es no tā neko daudz nesaprotu, trubas bija vienīgais kur mācēju orientēties. :D Ak, skāde! Varbūt vienkārši jāatmet jebkas skatāms, jo nu jau pie datora pavadu piecreiz ilgāk kā agrāk, ņemot vērā, ka darbs arī saistīts ar nemitīgu monitorā lupīšanu. Jā, kādreiz, kad mums mājās nebija neviena paša datora, tik viens vecs televizors, mana redze bija perfekta. Tagad jau sāku just, ka tā sākusi notrulināties. Un tas ir skumji.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]montgomerijs
2007-09-29 22:44 (saite)
Lieta numur 1:

Kuras tad īsti ir tās trubas, kas sāk pazust? Vai torrenti? Ja tā, tad es sākšu skumt, šņukstēt un īdēt, jo līdz ar simtprocentum savas interneta zagtuves vai spertuves ieviešanos (tikai tagad!) biju ieplānojis iemantot lērumu muzikālu un filmisku gigabaitu. Damn.

Lieta numur 2:

Lupīšana monitorā nudien nodara nopietnu ļaunumu veselībai! an reizēm sāk acis nelāgi sāpēt (sindroms, kas nebija vērojams pirms absolūti datorizētas darbavietas 8 - X stundas dienā). Damn again.

Morāle - dators *****. Aha.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

nē:
[info]iuzh
2007-09-30 17:35 (saite)
Trubas ir trubas. Tās apsaimnieko Lattelecoms.
Par torentiem jāuztraucas nav.
Tik un tā damn par visu. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Nē!
[info]montgomerijs
2007-10-01 11:13 (saite)
Tad tomēr ne - 'damn' opciju atceļam.

:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?