Pļavas sirds ([info]iuzh) rakstīja,
@ 2011-03-02 22:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
32
Es zinu kā es mēdzu reaģēt uz lietām, piemēram, katrs piemineklis iztur zināmu kritiku un/vai apbrīnu. Vērtību skala jau katram individuāla. Bet šodien, ejot garām Brīvības piemineklim un redzot kā tūristi pie tā fotogrāfējas, man radās pēkšņa interese - nez, kā viņi reaģē ieraugot Mildu. Vai viņiem tas šķiet kaut kas iespaidīgs? Un vai Latvijā kopumā tas var šķist kaut kas iespaidīgs?

Un tad vēl man radās interese vai stilīgie, kas staigā apkārt ar auduma maisiņiem uz kuriem rakstīts Recycle or Die un taml., paši šķiro atkritums vai tas ir tikai stilīgs sauklis?

Par atkritumu izvešanas sistēmu es kopumā jau sāku aizdomāties no paša rīta, kad ieraudzīju miskastmašīnu, kam uz sāniem rakstīts Eco Rīga (ar šādu uzrakstu gozējas daudzas smagās automašīnas Rīgā). Vai tas ir stila pēc, lai apmuļķotu cilvēkus vai kā citādāk domāts? Jo miskastmašīna ar šādu uzrakstu nebūt nebrauc savākt konkrētu atkritumu veidu, ko pēc tam nogādā konkrētā pārstrādes vietā. Tā brutāli sagāž visu vienā kastē. Tas jau gan visiem sen zināms, bet kādēļ tā Eco Rīga uz sāniem nepieciešama? Man ir trīs versijas. Tā ir vai nu ņirgāšanās, acu aizmālēšana, vai arī stilīgums kā alternatīvajiem ar saukļa krekliņu vai auduma kulīti.

Es vispār šodien daudz domāju. Un daudz uzdodu jautājums pati sev, uz kuriem nerodu atbildes vai rodu tikai man izprotamā veidā. Un tikko es vizualizēju cilvēku, resp., zināmā mērā sevi, kas iet pa ielu un, uz kurieni vien paskatās, par to uzdod jautājumus sev. Vienu pēc otra.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?