Pļavas sirds ([info]iuzh) rakstīja,
@ 2010-10-28 01:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šovakar ņurr
Fuksene. Neapmeklēju pirmo daļu, kuras rezultātā mani neapķēpāja ar lūpukrāsu. Cik žēl (lol). Nogādājām bungas uz dančiem. Uz iesākumu mani pielika bungot (epic fail). Tiku ātri no tā vaļā. Nožēloju, ka neapēdu āboļmaizi. Oiras laikā, ko nevaru ciest ne acu galā, izlikos, ka spēlēju trijstūri. Krakovjaks bija extra mikls un feins. Miklumā ir spēks.

Pēcāk bijām Neibaklabā uz slaveno subkultūru filmu. Vareni - esmu ieguvusi pateicību beigu titros. Pasākums bija pat ļoti apmeklēts. PND (Pārtikas Ne Dienests) man (ui kā) dzirdi satricināja. Sviestmaize bija garšīga.

Tad tālāk. Alā arī danči. Maz cilvēku, maz muzikantu. Raganu padancāju, tēju padzēru, par mistiskām aurām un enerģijām izpļāpājos.

Pēc nu jau ne tik daudz stundām man sāksies ehh diena, kura jāpavada Baltijas muzikoloģijas konferencē. Ceru, ka man paralēli radīsies nemanāma iespēja izšūt. Viss būs atkarīgs no iegūtās (ja vien) vietas. Ērģelēs man liekas ļoti šauri. Ja vēl paredzēts plašām masām, grūti aptvert kā tur visi ielīdīs, kā izkausies par krēslu..

Ar labu nakti tiem, kas vēl neguļ!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?