Pļavas sirds ([info]iuzh) rakstīja,
@ 2010-10-13 23:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kaulu lauzējs nāk ar lauzni
Tikko atcerējos, ka mums tiek dota brīnišķīga iespēja apmeklēt operu bez maksas, bet vēl neesam šito izmantojušas.. jāsaņemās, pat tad, ja ar operu esmu uz Jūs, jāsaņemās.. muļķi tak šitādas iespējas tik laiž garām :) Bet es jūtos slima.. un man nav termometra un tas ir bēdīgi. Bet rīt koncis.. nez kā būs. Vispirmāmkārtām turu īkšķus par Tomu.

Un mēs pat šovakar visšaušalīgākās lekcijas mājas darbu daļēji izdarījām.. rīt neaiziet kārtējoreiz uz lekciju būtu izcili stulbi.. otrāmkārtām turu īkšķus par sevi. Ā, paga vēl īkšķi par Dž. turami. Lai gan viņš dikti jestrs atkal, es tik un tā baiļojos. Tā kā esmu atkarīga no šokolādes, tad tas bija grūts lēmums, bet par godu Dž. un viņa diabētam, nelietoju saldumus vismaz līdz piektdienai un varbūt ilgāk, ja izturēšu.. Šī jau trešā diena un manā gadījumā tas jau ir vērā ņemams sasniegums.

Un pirmo reiz dzīvē es kādam špricēju. Galvenais ir tajā brīdī neko nedomāt. Ja sāk apcerēt kā adata ieiet organismā un tamlīdzīgi, tad gan var šķērmi ap dūšu samesties. Bet Dž. ir malacis! Turējās kā vīrs.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?