Pļavas sirds ([info]iuzh) rakstīja,
@ 2010-04-21 23:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Will you take my challenge?
Es katru vakaru šitai aukstajā iestādījumā salstu nost pie visām miesām. Beidzot man sāka strādāt smadzenes. Paņēmu vušku /t.i. aitu/, atradu pakavsaktu /tiesa vidējo, jo lielā man apmetni saspraudusi un apmetnis kaut kur mājās savā nodabā dzīvo, un ar vidējo saspraust aitai priekškāju ar pakaļkāju bija izaicinājums/ un saspraudu kopā to padarīšanu. Tagad ir tik silti, ka jūs iedomāties nevarat cik! Siltākais kas var būt - nekādi drēbju kalni aitādu neatsver.

Ar to Norvēģiju mums pagaidām vienas klapatas. Visu laiku kaut kas gadās. Te mēs esam trīs ceturtā meklējumos, atrodam ceturto, pazūd transports. Meklējot transportu, pazūd ceturtais. Tad pazūd arī transports. Tad atrodas ceturtais - transporta joprojām nav. Atrodas transports. Viss ir pilnā sastāvā - te pazūd gan ceturtais, gan transports. Tagad ir tāds haoss, ka es pat vairs nespēju izsekot līdzi. Tad pa vidu visam mums zvana un piedāvā visādus pasākumus, bet tā kā mēs ar Mārtiņu esam 2/3 valdes un abi braucam prom, tad pasākumiem jāmeklē atbildīgie. Tad man vairs negribas braukt, jo pasākumi taču! Tad izbeidzas nauda, tad..

..katrā gadījumā šobrīd atvaļinājumi ir paņemti, nervi drusku samierināti, naudas rezerves aptuveni sakasītas, bet laikam atkal ceturtais ir uz jautājumu.. ja nu kāds grib mums no 5.maija līdz nezināmam maija vidum braukt līdzi uz Norvēģiju no fjordiem lēkt un aiz polārā loka lāčus bakstīt - dodu tādu iespēju pieteikties..


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?