Pļavas sirds ([info]iuzh) rakstīja,
@ 2010-03-03 20:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Fly - through the blazing cosmic eye
1: Tad nu pirms pāris dienām atnesu mājās savu šedevru. Gleznu, pie kuras, kā Robčiks atzīmēja, mocījos teju līdz riebumam, kas esot augstākā klase - būt konfliktā ar savu darbu. Nu, lūk - atnesu mājās, a Toms ieraugot sāk skaļi smieties. Smējās kādas piecas minūtes līdz manam darbam tapa nosaukums: Klusā daba ar intensīvu stūri.

2: Klausos ANEKDOTEN. Smuka zviedru grupiņa. Kamēr mūzikas zinātāji par šamo jau labi sen zinājuši, es tik nesen no Mikaela nošpikerēju. Pēc nosaukuma gan biju dzirdējusi jau krietnu laiciņu atpakaļ, bet klausījusies līdz šim nebiju. Tā man ar daudzām mūzikām gan sanāk. Zinu daudz un tik daudz visādus māsterpīsus, bet ir bijis tik liels slinkums uz klausīšanos. Pieradums pie zināmām vērtībām, tā teikt, reizēm stiprāks par mani. Tad, nu, tagad saņēmos uz šito. Un ausij patīk.

3: Visi tagad sarosījušies uz ažiotāžas taisīšanu ap jauno veco augli - Pamielo (mans jaunvārds, protams)! Skaties - kaut kas tāds, kas līdz mūsu zemei vēl nebija atčāpojis, kaut pasaule to jau kopš mazpadsmitā gadsimta pazīst! Kaut gan laikam šis jau kādu laiciņu pieejams, bet līdz manām durvīm trakums tikai tagad atskrējis - laikam viss, kas saistīts ar šo augli, dikti bremzē. Kādā rakstā forša piezīme par latīniskajiem nosaukumiem - Citrus maxima un Citrus grandis - kā redzat, abi norāda, ka mums ir darīšana ar lielu augli. ha-ha, nevar būt! Un tad vēl izrādās, ka pamielo tautas medicīnā populārs kā ieilguša klepus noņēmējs - pakošļā tik mizu un klepus prom. Bet patiesībā man par šamā greipfrūteņa paveidu prieks - beidzot kaut kas bezgaršīgs, kas man garšo.

4: Mani traki uzjautrināja kādas kundzītes pie gadiem astoņdesmit teksts par burbuļvannu. Dēls, lūk, nevarot iedot viņai naudu priekš operācijas, jo tikko paņēmis sievai uz kredīta burbuļvannu. Uz ko kundzīte: Sagribējusi burbuļvannu? Lai sēž parastā vannā un pirž uz nebēdu - ta viņai būs burbuļvanna!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?