Pļavas sirds ([info]iuzh) rakstīja,
@ 2009-12-30 12:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Music for the people!
Nu, tad gada nogale ir teju izplēnējusi, parīt jauns gads - jaunas apņemšanās (nezinu priekš kam tas ir vajadzīgs, bet, jā, dažas tomēr ir padomā), jauni mūzikas sasniegumu kalngali. Man jau arī kā daudziem gribas atzīmēt dažus albumus, kādi šo manu 2009. gadu padarījuši skaistāku. Man liekas, ka jebkuram bomzim jau skaidrs, ka stāvu un krītu par vienu vienīgu grupu, kas pie manis ieņēmusi sasodīti cēlu vietu un izgāzt viņus no troņa nevar neviens. Uzmini, nu? Kas tas ir?

Opeth loģiski šogad nav albuma un tas, protams, ir tikai pozitīvi, jo arī es atbalstu kvalitāti, ne kvantitāti. Watershed ir ūberkūl un tagad viņiem daudz jātūrē. Es joprojām esmu sajūsmā par Opeth koncertu Tallinā, kas mani tādās virsotnēs uzveda! Bet, kas tad šajā gadā bez Opeth vēl manu uzmanību piesaistījis? Es nedalīšu lielu Topu ar konkrētām vietām, jo nemāku pateikt, kurš no šiem pieciem pēcāk minētajiem albumiem būtu pelnījis pirmo vai pēdējo vietu - tie visi mani savā veidā saviļņojuši un par visiem es priecājos vienlīdzīgi. Tātad:

Katatonia - Night is the New Day
Porcupine Tree - The Incident
Isis - Wavering Radiant
Black Sun Aeon - Darkness Walks Beside Me
Marillion - Less is More

Savukārt svarīgi dzīvie koncīši, kas kā katru gadu pieplusojas manai dzīvo koncertu listei un, kura tagad jau ir tik gara, ka man bail pat iedomāties kā es esmu varējusi būt tik daudzos dzīvajos koncertos un redzēt tik daudz kolosālas grupas?! Mans saraksts jau tiešām ir krietni izstiepies kā augošs bērns, un jāsāk kaut kur pierakstīt, jo pirmie lielie konči jau sāk piemirsties. Bet šogad pieplusotie lieliskie koncerti ir:

Opeth - Tallinā;
Anathema - Cēsīs;
Opeth - Berlīnē; (2 mediatori, setlists)
Dream Theater - Berlīnē;
Isis - Rīgā;
Marillion - Rīgā; (1 mediators)

Es kaut ko aizmirsu? Katrā gadījumā pirmās rindas faktors ir ļoti no svara, ja grib izbaudīt, kas ir īsts dzīvais! No šiem minētajiem tikai vienā (Isis) nebiju pirmajā rindā un tas arī nebija nepieciešams. Bet visos pārējos - mī un žē, kādas emocijas, kāds bezgalīgs prieks!!!

Protams, ka jāpiemin manās mūzikas aktivitātēs tāda cēla grupa kā Toms Londons, kam šogad arī bijuši gana koncerti, kuros pirmrindnieces gods man iedalīts. Veiksmi mums - jums 2010tajā!

Un milzumlieli sveicieni manam lieliskajam brālim dzimšanas dienā!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?