isukok ([info]isukok) rakstīja,
@ 2009-06-13 21:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:My Morning Jacket - It Beats 4 U

Shoriit no istabas laukaa iet nav plaanots.JO peec nostradaatas 12 stundu nakts mainjas nav skaidrs, kapec visu laiku ir pagjiru sajuuta.
Uztaisiiju, reku, sev pupinju tostermaizi un skiistosho kafiju, kuraa ieleeju pienu no kaiminju burkas(uz kuriem ikdieniskji ar melnu markjieri tiek uzrakstiits iipashnieka vaards un atzimeets piena liimenis peec peedeejaas lietoshanas). Maaja tuksha, un ko tik nevar izdariit pa sho laiku- staigaat ar zekjeem pa daarzu, neizlikties, ka tiiru putekljus savaa istabaa, kaa arii nenolikt kafijas kannu noteiktaa attalumaa no tai pievienotaa elektriibas sleedzja. Vai arii neskjirot atkritumus atseviskjos, caurspiidiigas plastmasas maisos. Veel tikai vareetu iebaazt galvu veljasmashiinas centrifuugaa un paaraak nedomaat par Jaunu Meenesi , mammu, konsekventaam skumjaam un latvieshu miiliigi sameeslotajaam pljavaam.
Nekas, nekas. Veel jau blakus maajaam ir futbola laukums Horvaatijas lieluma. Viennakt ar Talantiigo Misteru Zirni tumsaa tur iekliidaam un teelojaam varonjus no filmas ~Ziimes~, kuri ieveerojushi NLO izcirstos zaales apljus.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?