isobel ([info]isobel) rakstīja,
@ 2010-08-19 13:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Lauki, miers un vienatne - murgainās pārdomās
Šodien beidzot līst lietus un nav vairs tik karsti. Bet galva kā nestrādājas tā nestrādājas.
Vakar domāju aiziet laicīgi gulet, bet nekā - iepazinos ar Tviteri. Izrādās baigi interesantā lieta! :)
Rezultātā atkal neesmu īsti izgulējusies, noignorēju brālēnu, pārējie kā parasti noignorē mani bet vakar tas bija labi.
Rīt beidzot braukšu uz laukiem. Baudīt mieru, lasīt Forbes augusta numuru, Japāņu kultūras un ēdienu mantojuma grāmatiņu, jauno mārketinga grāmatu un īso politikas leksikonu, Paulu Koelju "Brida" un protams The secret.
Šodien gribas no visiem aizbēgt. Esmu starp diviem valgiem, kuri vai nu velk katrs uz savu pusi vienlaicīgi vai nevelk nemaz. Un kad nevelk tad stumj pretējā virzienā. Visgrūtāk laikam ir par to neizrunāt un aizmirst kā nekas nebūtu bijis. Un tā vienmēr. Jo man uz rokas ir rakstits "Forever". Vienam lietainā dienā azarts uz Katanas ieceļotājiem, otram uz Pokeru. Es arī varētu atkal nestrādāt un kapāt zolīti. Bet cik tā vēl - Mierā, vienatnē un spēlītē dzīvosi? Man jau apnika.
Nupat iešāvās kadrs no Love Actually - meitene bij atnākusi pie jaunā vīra drauga pēc kāzu video. Viņš mēgināja visādi atrunāties, bet video tomēr atradās un tajā bija filmēta tikai viņa. Tas izskaidroja puiša vēso attieksmi un nedraudzīgumu pret drauga jauno sievu. It's a self preservation thing, you see... Es darīšu tāpat. :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?