ishtar ([info]ishtar) rakstīja,
@ 2010-01-22 14:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pēc neliela atelpas brīža šodien izdevās vienkārši brīnišķīga. Kopā savācu ap 20 dolāriem, tas nozīmē, ka līdz epassportei atlikuši vēl apmēram 9 dolāri. To varētu šī mēneša laikā savākt, lai varētu drīzumā pie epassportes tikt. Iespējams, man tas saits pat sāk iepatikties, bet paši vainīgi, ka nepieļauj camera sharing - nevaru būt online tajā saitā un vēl kādā citā vienlaicīgi.

Vēl šodien bija ļoti sakarīgi pvt. Es pat teiktu, ka pirmo reizi bija gadījies tā, ka cilvēks kameras otrā pusē mani tā nopietni uzbudināja. Neesmu jau vairs tāds bērns, lai saķertos otrpus kamerai esošajos cilvēkos, bet tomēr... Darbs paliek darbs.

Es jau zinu, ko viņi grib dzirdēt un to arī atbildu. Tā nav melošana, bet drīzāk pielāgošanās. Kāda ir mana mīļākā poza? Nestāstīšu gari un plaši, kas man patīk. Pasaku doggy style and from back un viņi laimīgi. Un arī melots nav, vienkārši nevienam neinteresē gara un plaša filosofēšana. Split out or swallow? Swallow. Love BJ? Yes. Love 69? Yes. Reti, uz kuru atbildi viņi grib dzirdēt No vai kaut ko tamlīdzīgu. Viņiem vajag tikai vairāk, vairāk, vairāk. Yes, yes, yes.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?