ishtar ([info]ishtar) rakstīja,
@ 2009-12-14 15:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
3.diena
Wohou, šī gan bija dieniņa! Liekas, es progresēju pa stundām, ja ne minūtēm.

Sāk jau izdalīties divas kategorijas - tādi, kas nāk, jo zina, ko grib (tie ir sakarīgākie) un tādi, kas nezina, ko grib - paskatās vienu minūti, neko nepasakot pazūd (vai varbūt viņiem ar tik maz pietiek). Ar vienu pat sanāca tā mierīgi parunāt un dabūju vēl 1.75 "par skaistām acīm" pie tā, ko par viņu nopelnīju. Jā, tie, kas zina, ko grib, arī ir laipnāki un pieklājīgāki (komplimenti par smaidu un dabiskumu birst kā no pārpilnības raga). Patīkami arī redzēt, ka viņam viss tā "slapji" beidzas. Kā reklāmā par rafaello - "tas izteiks vairāk nekā simtiem vārdu". Nu jā. Tad nu es te tā darbojos un mācos pati no sevis un iedrošinos no visām uzslavām.

Pirmo reizi pamēģināju ar diviem vienlaicīgi privātajā. Pirmajā reizē nekas nesanāca, jo katrs gribēja kaut ko citu citā laikā. Otrajā reizē gan bija vieglāk. Abi gandrīz vienlaicīgi sagribēja krūtis redzēt, pēc tam dupsīti. Bet tāpat drīzumā viens atkrita (tas, kas nezina, ko grib, jeb grib ātri redzēt krūtis un dibenu un tad ir viss baigi labi). Nevarētu teikt, ka šodien baigi daudz būtu sēdējusi pie kameras, bet sajūta, ka visa diena būtu pavadīta. Varbūt uzreiz vajadzēja sākt ar sēdēšanu apakšveļā.

Turpmāk mana cena ir 1.99 minūtē (no 0.99 iesācēju maksas esmu izaugusi un atpakaļ man neviens viņu nedod). Likās jau ka veselu mūžību būs jāgaida, kad dabūšu "paagustinājumu". Un pie diviem "five-stars" arī esmu tikusi. Par viena autoru nezinu, otrs pats paziņoja, ka esmu tā vērta.

Šodienas guvums 25.13$.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?