iokaste - [entries|archive|friends|userinfo]
iokaste

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jul. 3rd, 2021|08:10 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linktekstils

Comments:
[User Picture]
From:[info]katzenjammer
Date:July 3rd, 2021 - 11:27 pm
(Link)
Vispār jau somiem tāda ļafa tagad ir tāpēc, ka vēl pirms mēneša viņi nelaida iekšā pat igauņus, pat tos igauņus, kam Somijā darbs. Kallasa ņēmās protestēt, bet velti.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:July 4th, 2021 - 12:00 am
(Link)
Mazticami, ka tas kaut ko deva. Pat Austrālijā ar visu stingro režīmu šobrīd ir uzliesmojums. Bet Somija jau nav sala. Domāju, ka tagad ir vasara, tāpēc viss ir ok. Rudenī vai ziemā atkal uzliesmos starp tiem, kas vēl nebūs vakcinējušies.

Lūk ko raksta par Somiju: https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/finland-withdraws-covid-lockdown-plan-after-it-was-deemed-unconstitutional-2021-03-31/
[User Picture]
From:[info]resort
Date:July 4th, 2021 - 02:29 am
(Link)
Interesants jautājums bija par Austrāliju: ja viņi tik noslēgušies no ārpasaules, kā pie viņiem nokļuva tā sauktais un smagos noziegumos apsūdzētais Indijas variants?
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:July 4th, 2021 - 11:19 am
(Link)
Domāju, ka šis iemesls: https://news.ycombinator.com/item?id=27724877

While we still have more to learn about the Delta variant, this emerging data is important because it shows us that what we might think of as just a mild winter cold - a runny nose and a sore throat - could be a case of COVID-19.

Aplis ir noslēdzies – veciem un slimiem cilvēkiem ar sliktu imunitāti ir riski, un tiem vajag vakcinēties. Bet pārējiem tas ir kā maiga ziemas saaukstēšanās. Vai tā dēļ ir vērts ierobežot dzīvi?