insommnia ([info]insommnia) rakstīja,
@ 2011-04-06 08:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: optimistic
Mūzika:klusums
Entry tags:es, life, puikas

Izrādās, ka dzīve nav nemaz tik briesmīga
nu jā, turpinu darīt to, ko visu laiku - skraidīt apkārt, socializēties utt

bet tai pat laikā vakar pamanījos salabot savu mīļo velo. Viņš ir pelnījis kārtīgu tīrīšanu tāpēc drīz taps vests uz East Acton, lai izveiktu visas nepieciešamās darbības. Liekas, ka ar balansu kaut kas nav īsti, a iespējams, tas bij tik sidrs :D
Vakar mierīgā garā braucu kur nu man vajadzēja, līdz viens melnais (piedodiet - afroamerikānis) pie krustojuma pajautāja - how comes ur bike is so fast? :D hehe es pie tam braucu ar mountain bike riepām. nu jā, vajag plikās pilsētnieces, bet kaut kad citreiz.

Vakar beidzot aizgāju uz to steika ēšanas randiņu, nu es jums teikšu pieklājīgs un pozitīvs randiņš. Man patika, bet nu nekas vairāk ar nesekoja, pieklājīgi atbraucu mājās un 11.30 jau saldi gulēju.

Vai es jums stāstīju par Stalker būšanu? Tur ari lietas paliek interesantas un man sāķ gribēties aizbraukt uz Leeds uz nedēļas nogali. a ko ne return biļete 15 karalienes.

ak jā, vakar sanēmu txt no kāju fetišista, tam ar nav miera :D un vēl ik pa brīdim rodas maza vēlme uzrakstīt īram, bet domāju, ka pagaidīšu līdz viņa dzimšanas dienai un vienkarši aizsutīšu apsveikumu. Ņemot vērā, ka jams ir riktīgs auns(pēc horoskopa) un īsti nemāk tikt ar meitenēm galā, es domā, ka ir vērts spert pirmo soli. tad jau manīs, kas sanāks. iespējams, ka nekas, jo kaut kā mūsu attiecības ir bijušas vairāk virtuālas kā fiziskas, ja neskaita lielisko seksu. aaah...

Mazais anglis - pavadīju visu nedēļas nogali pie jamā un famīlijas, jo kaut kā ir sanācis tā, ka es viņa famīlijai patīku un man jau ar nekas nav pretī. Vienu dienu piebeidzu izrīt savu gaļas škīvi un kaut kā panesās runa no mā puses par to, ka jams beidzot ir atvilcis mājās kādu, kas normāli ēd :) (viena no iepriekšējām draudzenēm tiek saukta par food police) es tik ieķiķināju.
nu jā, mazais anglis būs jāpaaudzina, lai būtu tāds, kā man patīk, jamam ir kompleksu vairāk kā sunim blusu, bet to visu var salabot.

ak jā, pirmdien biju uz futbolu piemājas stadionā. izrādās, ka mājas komandā spēlē latvju puika, sīkums, bet patīkami, jo komanda vinnēja :D



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?