insommnia ([info]insommnia) rakstīja,
@ 2010-02-21 16:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:awake
Mūzika:tv
Entry tags:life, men, sex

tā lūk ir, ja nīd
atliek man tikai pasūdzēties, ka nekas nenotiek - un voila - aktivitātes tik daudz, ka pat miegam laika neatliek.

viss, protams, sākas ar hokeju, kuru mani pierunāja aiziet skatīties uz Queensway, kur Londonā rezidējošie latvieši iet dzert. nu tā jau neko. vismaz latviesu alutinju sadzēros. pēc tam gluži nejauši sanāca komunikācija ar dažiem puikām, tiku pie ļoti noderīga telefona numura un tad jau arī pie šņabja, brāļu gandrīz kautiņa uz ielas, sarunas ar policiju, pāris telefona zvaniem un ļoooti gara ceļa uz ne savām mājām. lieki piebilst, ka insommnia tika atkal pie seksa :D ;D. nu kā lai te ietur ramadanu, ja esmu vāja rakstura sieviete? :D
protams, pagulēt jau īsti neizdevās, jo visi sāka zvanīties, kāds prasa, vai esmu dzīva, kāds sūdzas par seksa neesamību. a ko lai es saku, ja man pat mierīgi sarunu neļāva pabeigt un nācās pieslēgties gultas aktivitātēm? nepieklājīgi, vai ne?

nu jā, vakar atkal hokejs, bet biju pieklājīga un izdzēru tikai alutinju un vilku mājās 2 beibes, kas bij galīgā lopā.

es jau kaut kad sūdzējos par to, ka pat šeit no latviešu puikām nav miera.

aa draudziņos saņēmu pavisam negaidītu vēstuli no hokejista. džekam, laikam, krenķis par mūsējo spēli un jams BEIDZOT pats piedāvājās. nācās jau atteikt, jo šis ir Liepājā, bet es Londonā. Lai gan, ja šis atbrauktu uz LDN, es noteikti neateiktos no jauka pasākuma ;) vai ari, kad es aizbraukšu uz Liepāju :)


un vēl, jāsaka, ka varu turēt diezgan daudz, arī ar alko un bez miega un pamanīties vēl aizvilkties uz darbu un visu vakaru klausīties, kā kolēģi rēc par mani un tad atkal uz klubu un gultiņā tikt tikai ap 3.30 :))



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?