oktobris

Posted on 2016.10.05 at 11:02
Tags:
+ atkal dzīvot kopā ar zvēru ir tik brīnišķīga sajūta;
+ Vilnītis bez liekiem jautājumiem vai nesaprašanas uzreiz saprata, ka kaste ar kokskaidu granulām ir tualete. āra kaķim, kurš līdz šim darīšanas kārtojis smiltīs vulgaris - nav slikts rezultāts;
+ pagaidām neizrāda nekādu interesi par dzīvokļa vai puķupodu demolēšanu;
- sāk manāmi garlaikoties. parastās dzīvokļa kaķu izklaides tādam āra piedzīvojumu meklētajam liekas muļķīgas un bērnišķīgas - "savai bumbiņai pati vari skriet pakaļ";
- vecāki viņu sabojājuši ar lētajām paciņām (kitkat, viskas). negrib ēst labos, glaunos konservus. pagaidām neatliek nekas cits, kā pirkt tos sūdus, jaukt ar labajiem konserviem un lūgties, lai ēd;
- vakar, kad nācu mājās no skolas, šams neticamā ātrumā katapultējās no dzīvokļa. ārā, kā ārā, viņš nebūtu ticis, bet ļoti negribējās viņu ganīt pa pagrabu (vairākas plašas, tumšas un aizkrautas telpas), tāpēc priecājos, ka sagrābu viņu jau apmēram 1. stāvā.

man ir divi plāni B, gadījumam, ja Vilnītis ļoti nespēs iedzīvoties -
B.1. ieviest otru kaķi no patversmes, lai viņi var garlaikoties divatā;
B.2. nopūsties un atgriezt Vilnīti Salaspilī, paņemt no patversmes jau pieaugušu kaķi, par kuru zināms, ka iepriekš dzīvojis dzīvoklī.

Comments:


vārnu skaitītājs
[info]saikne_neochin at 2016-10-05 13:29 (Saite)
man ir aizdomas, ka drīz varēšu piedāvāt burvelīgus kaķubērnus..
[info]digna at 2016-10-05 13:33 (Saite)
Man likās, ka Tev ir runcis. Vai arī viņš ir atbildīgs tēvs?
vārnu skaitītājs
[info]saikne_neochin at 2016-10-05 13:40 (Saite)
ir, ir runcis, ne diez ko atbildīgs un galīgi ne tēvs. nu un tad ir viņa.
[info]digna at 2016-10-05 13:44 (Saite)
Vēl viens mincis? Pie Tevis?
*
[info]inese_tk at 2016-10-05 14:22 (Saite)
nē, nē, es negribu kaķēnu. ja ņemšu vēl kādu radību, tad pieaugušu no patversmes.
vārnu skaitītājs
[info]saikne_neochin at 2016-10-05 15:32 (Saite)
ā, tad es viņus vispirms skumji atdošu patversmē un tad tu paņemsi no turienes..ok :D
*
[info]inese_tk at 2016-10-05 15:33 (Saite)
viņi ir kaukādi megagigaīpaši ātraudzīgi?
[info]digna at 2016-10-05 13:44 (Saite)
Jā, maniem dzīvokļa kaķiem ar bumbiņām patīk spēlēties, jo viņi pie tā ir pieraduši no sākta gala... Lai gan ir tusējuši arī pa āru laukos un ekskursijās, ķēruši peles un kukaiņus.

Par paciņām un citiem aizdomīgajiem konserviem (Whiskas, Kitekat, Sheba, Gourmet) varu teikt to, ka mans kaķu pārtikas kvalitātes indikators, saukts par Matildi, pēc divu dienu konservēšanas, kas bija spiestā kārtā, jo nevarēju dabūt vajadzīgos kriukšķus, uzrādīja asiņainu caureju, lai gan skatījos, lai sastāvā nebūtu graudaugu. Graudaugu varbūt nebija arī, taču bija kaut kādi citi sūdi.
Vakar mani mazliet izbesīja vetārstes attieksme pret manu kaķu pārtikas un tās ražotāju izvēli (un neizvēli), pirku Applaws, skatījos, kādi N&D pieejami, gribēja jau svērt, sacīju, ka par dārgu, par to pašu cenu Orijen tad labāk ņemt, tad sāka piedāvat ar graudiem, bla bla bla, beigās izvadīja ar acīs un sejā ierakstītu "Tu esi lose" un iepriekš balsī sacītu, ka man dzīvē laikam vispēr neesot problēmu, ja varu atļauties domāt un lasīt, kāda ražotāja pārtiku nepirkt.
*
[info]inese_tk at 2016-10-05 14:19 (Saite)
es zinu visu to par kaķu pārtiku un bezgraudu paikām, vnk Salaspilī es nespēju izcīnīties ar vējdzirnavām un visi kaķi kopā ēda - bezgraudu sauso, visādus tēta gādātus gaļas subproduktus un filejas un... šitās sūdu paciņas. tā kā es neesmu gatava pirkt un ņemties ar jēlām gaļām un subproduktiem, man neatliek nekas cits kā pirkt tos sūdus un jaukt ar normāliem bezgraudu konserviem, lai kaut kā nebūt piedabūtu kungu pie tiem pierast.
Previous Entry  Next Entry