Posted by [info]digna on 2016.10.05 at 13:44
Jā, maniem dzīvokļa kaķiem ar bumbiņām patīk spēlēties, jo viņi pie tā ir pieraduši no sākta gala... Lai gan ir tusējuši arī pa āru laukos un ekskursijās, ķēruši peles un kukaiņus.

Par paciņām un citiem aizdomīgajiem konserviem (Whiskas, Kitekat, Sheba, Gourmet) varu teikt to, ka mans kaķu pārtikas kvalitātes indikators, saukts par Matildi, pēc divu dienu konservēšanas, kas bija spiestā kārtā, jo nevarēju dabūt vajadzīgos kriukšķus, uzrādīja asiņainu caureju, lai gan skatījos, lai sastāvā nebūtu graudaugu. Graudaugu varbūt nebija arī, taču bija kaut kādi citi sūdi.
Vakar mani mazliet izbesīja vetārstes attieksme pret manu kaķu pārtikas un tās ražotāju izvēli (un neizvēli), pirku Applaws, skatījos, kādi N&D pieejami, gribēja jau svērt, sacīju, ka par dārgu, par to pašu cenu Orijen tad labāk ņemt, tad sāka piedāvat ar graudiem, bla bla bla, beigās izvadīja ar acīs un sejā ierakstītu "Tu esi lose" un iepriekš balsī sacītu, ka man dzīvē laikam vispēr neesot problēmu, ja varu atļauties domāt un lasīt, kāda ražotāja pārtiku nepirkt.

Reply to this comment:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.