Četri monologi un divi stāsti

Posted on 2016.04.10 at 01:27
Tags: ,
noskatījos "Četri monologi un divi stāsti", vispār forši, bet man pirmā daļa - "Trīs stāsti" - laikam patika labāk. to es skatījos pagājšvasar, dīvaini, bet neesmu par to neko šeit rakstījusi. "Četros monologos..." likās drusku par izstieptu gabals par studentu, bet tas nu tā - ja ļoti gribas piekasīties. kopumā ļoti labi pavadīju laiku. jāatzīst gan, ka vērtējot šo mākslas darbu grūti abstrahēties, no tā, ka tur spēlē mani draugi un paziņas, bet izskatījās, ka izrāde patika arī pārējiem skatītājiem, kuri visi noteikti nebija pazīstami ar izrādes dalībniekiem.

vēl interesanti, ka man ļoti, ļoti patika Kivirehka romāns "Vīrs, kurš zināja čūskuvārdus", "Rijkuris jeb Novembris" ar likās ok, bet, kad mēģināju lasīt tos stāstus, tālāk par otro laikam netiku, kaut kā šķita garlaicīgi un kaitinoši. toties uzlikti uz skatuves man patika visi, gan no pirmās izrādes, gan otrās.

Comments:


[info]zirka at 2016-04-10 13:13 (Saite)
O, nemaz tādu Rijkuri nezināju, jāpačeko. man ar kivirehku ir tāpat, čūskuvārdus dievinu, bet stāsti šķiet ok, bet uz skatuves " Trijos stāstos" patika pat labāk
*
[info]inese_tk at 2016-04-10 13:46 (Saite)
ir pilnīgi normāli nezināt Rijkuri, jo viņš ir izdots lata romānu sērijā :D

[info]zirka at 2016-04-10 13:55 (Saite)
Tagad, kad tu tā parādi,atcerējos, ka biju kaut kad ievērojusi gan
Previous Entry  Next Entry