kāzas Kurzemē
Posted on 2013.07.29 at 13:10Comments:
par latviešu svētku galdiem man tāds pats novērojums. pilnīgs vājprāts, nav brīnums, ka Latvijā nāves cēlonis numur viens ir sirds un asinsvadu slimības. pat ja kaut kur nav spējuši iebakstīt gaļu, tas noteikti peld majonēzē.
(Atbildēt) (Diskusija)
majonēze sajaukta ar krējumu
(Atbildēt) (Iepriekšējais)
ikdienā reti kurš tā ēd, bet gaļa vēl pavisam salīdzinoši nesen bauriem bija tikai svētku ēdiens, līdz ar to - jo vairāk gaļas svētku galdā, jo lielāki krāni.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija)
nu vispār skatoties kaut vai uz mana papā racionu, manliekas, ka ēd gan tā ikdienā, tikai varbūt mazliet vienkāršotā (t.i. lētākā) versijā. ok, viņš ēd arī dārzeņus, bet, ja kautkur receptūrā nav paredzēta gaļa, tad tā tiek piekosta klāt.
(Atbildēt) (Iepriekšējais)
jā, arī mani novērojumi liecina, ka daļai cilvēku ikdienas maltītēs dārzeņi pat tuvu nav stāvējuši. labi, svētkos tās visas gaļas ruletes varbūt ir pārspīlējums, bet pārspīlējums, kas "uzbūvēts" uz ikdienas raciona. esmu vairākas reizes sēdējusi pie šādiem svētku galdiem un bez gaļas vai piena produktiem vienmēr ir tikai garnīrs vai uz maza šķīvīša uzgrieztas gurķu un tomātu ripiņas.
(Atbildēt) (Iepriekšējais)