alerģija? no jebkādiem riekstiem? ja nav pavisam traki, es droši vien mēģinātu daļu riekstu aizstāt ar sēkliņām - maltas linsēklas, saulespuķu sēklas. vai, ja tieši uz mandelēm, tad ar citiem riekstiem - piemēram, lazdu (lai gan tas laikam varētu sanāk dārgā). valrieksti, brazīļi liekas mazliet par eļļainu, lai gan daļu varbūt varētu likt arī tos.
no zemesriekstiem, Indijas un Brazīlijas, dažreiz arī no lazdu, valriekstiem un mandelēm. tos principus, kādēļ dažreiz ir, dažreiz - ne, īsti neizprotu. būs jāpamēģina ar sēkliņām. pirms ēšanas jāatlaidina lai nav galīgi mīksts un ēd aukstu un stingu?
ja nav pavisam traki, es droši vien mēģinātu daļu riekstu aizstāt ar sēkliņām - maltas linsēklas, saulespuķu sēklas.
vai, ja tieši uz mandelēm, tad ar citiem riekstiem - piemēram, lazdu (lai gan tas laikam varētu sanāk dārgā). valrieksti, brazīļi liekas mazliet par eļļainu, lai gan daļu varbūt varētu likt arī tos.
pirms ēšanas izņem no saldētavas mazliet ātrāk, lai nav galīgi stinga un top mīkstāka.