kūka "tricāns"

Posted on 2013.04.05 at 13:13

Comments:


porcelāna lellīte
[info]neraate at 2013-04-05 13:30 (Saite)
tavas vegāniskās kūkas mani iedvesmo, gribētos pašai pamēgināt (tas process noteikti patīkami satraucošs), bet biedē sarežģītās un iepriekš neparedzamās attiecības ar visa veida riekstiem (un es būtu apvainojusies, ja kūka sanāktu laba, garda un pati varētu tik vien kā kāri skatīties)
*
[info]inese_tk at 2013-04-05 13:46 (Saite)
alerģija? no jebkādiem riekstiem?
ja nav pavisam traki, es droši vien mēģinātu daļu riekstu aizstāt ar sēkliņām - maltas linsēklas, saulespuķu sēklas.
vai, ja tieši uz mandelēm, tad ar citiem riekstiem - piemēram, lazdu (lai gan tas laikam varētu sanāk dārgā). valrieksti, brazīļi liekas mazliet par eļļainu, lai gan daļu varbūt varētu likt arī tos.
porcelāna lellīte
[info]neraate at 2013-04-05 13:55 (Saite)
no zemesriekstiem, Indijas un Brazīlijas, dažreiz arī no lazdu, valriekstiem un mandelēm. tos principus, kādēļ dažreiz ir, dažreiz - ne, īsti neizprotu. būs jāpamēģina ar sēkliņām. pirms ēšanas jāatlaidina lai nav galīgi mīksts un ēd aukstu un stingu?
*
[info]inese_tk at 2013-04-05 14:00 (Saite)
"pirms ēšanas jāatlaidina lai nav galīgi mīksts un ēd aukstu un stingu?" - jocīgs teikums :D

pirms ēšanas izņem no saldētavas mazliet ātrāk, lai nav galīgi stinga un top mīkstāka.
*
[info]inese_tk at 2013-04-05 13:49 (Saite)
p.s. lai gan ja paskatās guglē bildes ar raw vegan kūkām, tad liela daļa ir vispār bez tamlīdzīgas pamatnes. tā ka gan jau var uztaisīt vispār bez riekstiem/sēkliņām ;)
Previous Entry  Next Entry