125 km/h

Posted on 2012.02.29 at 19:39
man:: pilns vēders
skan: singingbōli
Tags: ,
braucu mājās no staļļa. posmā starp Ķekavas apli un pirms-HESa apli brauc fūre ar pakaļējo riteni lupatās uz 30 km/h. visi, kas pirms manis, paspēj apdzīt, bet es palieku pēdējā. pretī brauc vesela fūru rinda, tāpēc čunčinu aiz tās klibās fūres un gaidu savu izdevību. kad tāda rodas ar to pašu trešo ātrumu lēnām ritinos garām. uzritinos līdz maksimums 70 km/h, apdzenu un iekārtojos atpakaļ savā joslā. uzreiz redzu, ka priekšā iedegas zilas bākugunis un pretimbraucošie menti mirkšķina, lai stājos malā. apstājos, atnāk ments un paziņo, ka es esot uz 125 km/h braukusi. no šoka bezmaz valodu sāku raustīt. stāstu kā čunčināju aiz fūres un, ka ar Golfu pa to mazo gabaliņu nemaz nav reāli uzspiest līdz 125. šis groza galvu un saka, lai nākot skatīties ko viņiem radars fiksējis. neeju, bet turpinu skaidrot, ka man tiesības pat vēl gadu nav un, ka es nemaz ar tādu ātrumu nekad braukusi neesmu. beigās nopūtās un palaida. tik pieteica, ka ja tomēr tiešām braucu ar tādu ātrumu, lai vairāk tā nedarot.

pēc tam dabūju vēlreiz dzīties garām klibajai fūrei, skatījos speciāli spidometrā - lai gan šajā reizē man to vajadzēja paspēt ātrāk, jo pretī brauca mašīnas, es uzspiedu tieši līdz 70 km/h. nez, man šķiet, ka man paveicās, tāpēc ka ments paskatījās, ka tāda sabijusies meitenīte ar samērā svaigām tiesībām un mazs nabaga Golfiņš. būtu, piemēram, Kārlim tā gadījies, neviens viņam neticētu un noštrāfētu pēc pilnas programmas. debīli kaut kā tā.

Comments:


basta
[info]basta at 2012-02-29 21:50 (Saite)
mani tieshi taa arii taalajaa devinjdesmit deviitajaa jobanie saldus menti (atceros viens bija rembo saulesbrillees un ar rembo spichku mutee) pa pieciiti izchakareeja. mani 70km/h vs. mentu 125km/h
*
[info]inese_tk at 2012-02-29 21:59 (Saite)
tēts teica, ka viņam šitā kādu laiku atpakaļ aiz Bērzkroga bijis - mašīnā kruīzkontrole uz 90, mentiem radarā 115.
scope
[info]scope at 2012-02-29 22:22 (Saite)
Tas "nāciet skatīties" varēja arī nozīmēt, ka grib parunāties un kukuli sarunāt. Pret kukuļņēmējiem, kā dzirdēts, ļoti labi iedarbojas mājienu nesaprašana un izteikta vēlme pēc protokola(kurā tad arī var pierakstīt savu versiju par notikušo).
*
[info]inese_tk at 2012-02-29 23:04 (Saite)
āāā, nemaz neiedomājos.
šī manā autovadītāja pieredzē otrā reize, kad menti apstādina. es jau nemaz to etiķeti nezinu :D

scope
[info]scope at 2012-03-01 08:02 (Saite)
Nav jau tā, ka pats būtu baigi bieži apturēts(2 reizes uz reidiem gandrīz 8 gadu laikā), bet no kolēģiem un draugiem dažnedažādi stāsti dzirdēti.
Tas, ka policists sauc Tevi ārā no mašīnas parunāties vai arī vairākas reizes atkārto "bet vai Jūs zināt, ka par šo pārkāpumu pienākas soda punkts?" utt. utml., var liecināt, ka ir vēlme pēc kukuļa.
Tas gan nav 100% droši un es naivi ticu, ka tāda ir tikai maza daļa no CP :)
Previous Entry  Next Entry