Sodoma un Gomora Silavā

Posted on 2011.07.26 at 20:54
man:: pizģec
skan: laika ziņas pa reidio
Tags: , , ,
mjā, ņaukstēt par nolauzto saulespuķi, sašķaidītajiem tomātiem un sakapāto baziliku laikam ir muļķīgi. izbraucu riņķi ar riteni pa rajonu - brīžam bij grūti noticēt pašai savām acīm un gribējās vislaik pie sevis klusi čukstēt - pizģec, pizģec, pizģec. milzu koki izgāzti ar visām saknēm, mazāki nolauzti, puse no mežiņa, kas pa ceļam uz [info]freakart mājām vispār nonesta nost. uz citiem rajčikiem bij slinkums mīties, bet tētis bij ar auto apbraucis un zināja stāstīt, ka piemēram Hesā esot rinda ar septiņām liepām izgāzta, jaunajos kapos bezmaz visi koki nolauzti, utt. utjpr.
tad jau mūsu vecās plūmes nelabais gals ir tikai likumsakarība, bet tas, ka slimā, satrupējusī ābele stāv kā stāvējusi ir vispār debesu brīnums.
visa Salaspils smaržo pēc svaigas koksnes un motorzāģu degvielas. skan arī.


































uz pusēm pāršķaidīts ķirbīts

Comments:


Edgars
[info]daysleeper at 2011-07-27 00:14 (Saite)
arī ar veļuku izbraukāju apkārtni - pipec. šitādi postījumi. Vētru pārlaidu Ogrē, bet tie, kas bija mājās zināja teikt, ka ir baisi. Noskatījos arī Tavu video, vismaz kāda liecība par notikumiem.
[info]chaika at 2011-07-27 12:36 (Saite)
uz mājām nebija neviens koks uzgāzies?
*
[info]inese_tk at 2011-07-27 12:43 (Saite)
tai rajčikā kuru apskatīju nemanīju tādu lietu. sētas gan bij pašķaidītas.
viena pilsētsbiedrene vakarā atsūtīja ziņu, ka viņas privātmājas pagalmā 3 koki nogāzti - priede, sudrabegle un apse. šodien satikšu, ta prasīšu sīkāk kas un kā ar māju.
mums jau tā plūme ar gar pašiem logiem nobrauca. būtu bišķi slīpāk uz vienu pusi, droš ka būtu stikli ārā. paveicās, ka viņa ar nospriegotu veļasstriķi bij savienota ar divām ābelēm un tas bij palēninājis to krišanu.

nē, nu bet šausmas pilnīgas. vajadzētu iet ārā kko darīt, vākt un glābt dārzā, bet es nevaru uz viņu skatīties.
[info]chaika at 2011-07-27 12:48 (Saite)
njā, nepaveicās. labi, ka nebiji kaut kur ceļā tādā laikā.
*
[info]inese_tk at 2011-07-27 12:52 (Saite)
tas labi, jā. es ar par to domāju.
tai jau minētajai pilsētsbiedrei suns esot bijis visu to laiku ārā (viņi paši tip nebijuši mājās). esot pilnīgā šoka stāvoklī.
[info]chaika at 2011-07-27 13:01 (Saite)
:D es atvainojos, smieklīgi, bet tie jau toč tramīgi - suņi, kaķi..
*
[info]inese_tk at 2011-07-27 13:11 (Saite)
manlieks mazāk runa par tramīgumu, kā par to krusu. es domāju kādu mazāku dzīvnieciņu tā krusa pilnīgi mierīgi varēja nosist.
un es ļoti ceru, ka Botāniskā dārza zirgi negaisa laikā nestāvēja pļavā piesieti ķēdēs - ja tā, tad muguras šiem 100% atdaudzītas līdz asinīm
(eckur tēvēnetā atradu galeriju ar postījumiem Bot.d. - http://www.tvnet.lv/galleries/show/9267 )
Previous Entry  Next Entry