ja nu vēl kādam noder

Posted on 2011.02.03 at 18:37
Tags:
vakar sēžot Raw Garden un šķirstot tur pieejamo svaigēdāju propogandas presi, izlasīju, ka avokado nogatavošanos varot paātrināt ievietojot to papīra maisiņā kopā ar ābolu. nu tip tas ābols tur izdala kko nezinko un tas ietekmē kko tur nezinko, kas ir tai avokado - ļoti ciets avokado nogatavojoties 2-3 dienās. vakar vakarā ieliku vidēji cietu avokādo papīra maisiņā ar ābolu un tūlīt smērēšu sev ņam, ņam avokado maizītes. konsistence ideāla.

vēl es šodien ieskrēju tirgū pēc banāniem, bet tas rezultējās ar to, ka likās - kādam būs man ar fūri jābrauc pakaļ. toties tagad man ir izvejvielas raw kūkai, vegan flapdžekiem un vēl viskas vēderam un garšas kārpām noderīgs.

Comments:


 aizdedzies!
[info]sin at 2011-02-03 20:26 (Saite)
jā tas vecs triks ar papīra turzu un āboliem.. :)
*
[info]inese_tk at 2011-02-03 20:40 (Saite)
kam vecs, kam jauns :)
judging the mice
[info]rasbainieks at 2011-02-03 21:14 (Saite)
es gan zinu tikai triku ar vienkārši papīra turzu, strādā. kā reiz šobrīd gatavojas avokadosi gvakamolei :)
*
[info]inese_tk at 2011-02-03 21:27 (Saite)
es kā reiz šovakar uztaisīju tādu kā parodiju par gvakamoli - nu īsta tomāta vietā pieliku sablendētu pašmāju tomātu masu, ko vakarvakarā izcēlu no saldētavas :)
imagine
[info]minchux at 2011-02-03 23:05 (Saite)
hmm, imteresanti.. būs jāaizraksta amerikas tantei, jo viņai dārzā tie gardumi aug un viņa teica, ka esot visu ko izmēģinājuši dzīves laikā - saulē uz palodzes, starp matračiem un vēl visu ko, beigās vnk atstāj, lai paši ar sevi tiek galā..
presiite
[info]presiite at 2011-02-04 09:33 (Saite)
the same ar banānu
el.
*
[info]inese_tk at 2011-02-04 09:44 (Saite)
man sāk likties, ka es esmu mucā augusi un barota pa spundi
[info]vegjma at 2011-03-04 09:29 (Saite)
vakar atcerējos Tavu padomu, kad veikalā bija nopērkami tikai negatavi avokado. šorīt skatos- nekādu rezultātu. sajaucu ābolu ar banānu. :D kas par vilšanos! negribas tik ilgi gaidīt atkal
[info]vegjma at 2011-03-04 09:30 (Saite)
ā. tagad skaidrs, kur radās doma par banānu, ņemot vērā komentu augstāk. laikam viss ir pareizi. drošības pēc jāieliek gan banāns, gan ābols :D
*
[info]inese_tk at 2011-03-04 10:07 (Saite)
oi, nu vienā dienā jau gan tas nenotiek, ja pavisam negatavs. tik laba tā metode nau nē. tur jau teikts, ka pavisam ciets gatavojas vismaz 2-3 dienas.
enīvei ir ātrāk, nekā ja viņi pusotru nedēļu laiskojas pa pieliekamā plauktu :)
[info]vegjma at 2011-03-05 18:09 (Saite)
vakar vakarā bija jau pirmie rezultāti :) šodien jau diezgan ēdami
Previous Entry  Next Entry