kauns

Posted on 2010.12.09 at 11:29

Comments:


*
[info]inese_tk at 2010-12-13 01:01 (Saite)

Re: Cits viedoklis.

p.s.
turklāt viss, kas vismaz pēc manām domām, varētu būt tas, kas Tev asociējas ar manu būšanu sektā, ir padarījis manu dzīvi kvalitatīvāku, pilnveidojošāku, piepildošāku un interesantāku. es jūtos labāk, nekā agrāk, es patīku sev labāk, man ir vieglāk ar sevi sadzīvot, man ir daudz vairāk iekšēja miera, ticības sev un pārliecinātības. uzskatāmākais un ārēji redzamākais piemērs tam ir mana atgriešanās pie mana lielākā bērnības sapņa - zirgiem. bez visām tām domām un centieniem un atklāsmēm es nebūtu to izdarījusi. es jūtu, ka tas ko un kā es daru (tīri iekšēji - domās, prātā, sirdī un dvēselē) palīdz man iet uz priekšu un veidot savu dzīvi tā, lai es varu godīgi skatīties acīs pati sev un tas man šķiet vissvarīgākais dzīvē. tāpēc arī es teicu, ka mani itin nemaz neuztrauc, ka es kādam varu sākt likties garlaicīga. es dzīvoju savu dzīvi sev, nevis citiem.

un visas tās lietiņas, ko es te rakstu, es nerakstu tāpēc, ka es gribētu, lai tā domā pilnīgi visi. lai visi man piekrīistu un darītu tāpat (man brīžam šķiet, ka Tu domā, ka es to visu rakstu tieši tamdēļ un mani tas ļoti skumdina). es to rakstu kā personīgas piezīmes un atklāsmītes, bet publiski tamdēļ, ka man patīk, ja tas noder vēl kādam citam. un, ja reiz es esmu kaut ko ierakstījusi, tad tā doma manī ir tik izkristalizējusies, lai es būtu šajā konkrētajā fāzē par to pārliecināta un nešaubīga.
[info]digna at 2010-12-13 01:16 (Saite)

Re: Cits viedoklis.

"...man brīžam šķiet, ka Tu domā, ka es to visu rakstu tieši tamdēļ un mani tas ļoti skumdina"
abpusēji. Tas tāpēc, ka mēs pārāk viena no otras baidāmies šai ziņā, tāpēc nenotiek viedokļu apmaiņa, bet gan kaut kāda cīkstēšanās, lai gan arī man to cīkstēšanos negribas.
*
[info]inese_tk at 2010-12-13 01:21 (Saite)

Re: Cits viedoklis.

es negribu cīkstēties. bet nu jā man bail reizēm no Tevis, tāpēc es ieņemu dusmīgu pašaizsardzības pozīciju un nemaz nepamanu, ka man neviens neuzbrūk.

bet par to teikumu, ko Tu citē - man tā liekas, kopš Duetas Kjū pavasara mēģa, kad bija viena tāda abpusēji kategoriska diskusija, kurā Tu paudi viedokli, ka negriboties lasīt manu klabu, jo es te nodarbojoties ar sludināšanu un pamācīšanu un demagoģiju un Kārlis vispār arī. kopš tā laika man vispār reizēm bail te ierakstīt kaukādas savas atziņiņas un atklāsmītes, jo negribas, lai Tev atkal liekas, ka es kauko mēģinu sludināt :)

es tagad iešu dušā
[info]digna at 2010-12-13 01:30 (Saite)

Re: Cits viedoklis.

Tad necīkstamies.

Tās jau tās pašas bailes vien ir. Jo brīžiem liekas, ka sludini.

Duš duš.
Previous Entry  Next Entry