kauns

Posted on 2010.12.09 at 11:29

Comments:


*
[info]inese_tk at 2010-12-13 00:52 (Saite)

Re: Cits viedoklis.

nē, bet es joprojām nesaprotu kāds emociju cēloņu izprašanas centieniem ir sakars ar paralēlām pasaulēm un pārdabiskām lietām?

un šim gan negribu piekrist "ērtību ziņā tā īsti nekas nav mainījies" - Tu vairs nevari ieiet jebkurā parastā optikas veikalā un nopirkt jebkāda ražotāja kontaktlēcas. ja Tu gribi viņas nēsāt, Tev ir jāuzmanās, lai neplaistu garām brīdi, kad viņas paliek vecas, jo Tev ir viņas jāpasūta no citas valsts un jāgaida kamēr viņas atceļos. Tu vairs nevari vienkārši iebāzt tamponu un, kad tas ir pieasiņojis izmest to ārā - Tev ir jāuzšūj aizvietotājlieta un turklāt jāmazgā viņa. ja mājās ir beidzies šampūns, Tu nevari ieskriet tuvējās Drogās un paķert, kas pagadās. Tev ir jāiet uz vietu, kur var nopirkt tādu produktu, kas apmierina Tavas ētiskās un arī fiziskās prasības. tā ir ērtību zaudēšana. tas viss vairs nav tik ērti, kā tad, kad par to vispār nedomā un nepievērš tam uzmanību.
[info]digna at 2010-12-13 01:05 (Saite)

Re: Cits viedoklis.

Aj, nu es nevaru atrast vārdu, ar ko apzīmēt to, ko vajag apzīmēt. Tie neizskatās pēc parastiem psiholoģiskiem, ķīmiskiem vai tradicionālmedicīnieskiem emociju izprašanas cēloņiem, bet gan tādiem, kas balstās Tevis piekoptajā gartīgajā praksē, ja tā to varētu saukt. Bet tas ir loģiski, ja Tu nemeklē kaut kādu nosacīti objektīvu viedokli, bet pēti savas personiskās sakarības savā interpretācijā.

Hmm, nu, daļēja taisnība Tev ir, bet tas ērtību zudums ir ļoti minimāls, praktiski nekāds. Starpcitu, Drogās var nopirkt Nivea, kas nav testēta uz dzīvniekiem, tā kā ja man steidzīgi vajadzētu šampūnu, nu tā, ka nevar atlikt un nebūtu kur sprukt, tad es varētu nopirkt to. :)

Par to ērtību zudumu domājot/ērtību iegūšanu nedomājot ir baigi neviennozīmīgi, jo nosacīti zaudējot kādu ērtību (par fiziskām lietām tagad runāju), tai pašā vietā iegūsti kaut kādu citu plusu/ērtību, kas visu atkal nolīdzsvaro.
Bet, nu, jā, jo mazāk domā, jo vieglāka dzīve. :D
*
[info]inese_tk at 2010-12-13 02:01 (Saite)

Re: Cits viedoklis.

a par tām ērtībām dušā izdomājās, ka ir jau tomēr tā, ka pie neērtībām (kā nosacīta jēdziena) pierod tikpat ātri kā pie ērtībām. un tas, kas sākumā licies neērts, kad pierod, šķiet pavisam ērts :)
Previous Entry  Next Entry