jāpalielās

Posted on 2010.08.31 at 14:51
man:: pilns
skan: rāgas
Tags: ,
šodien uztaisīju krutāko lazanju savā mūžā. tagad esmu nenormāli pārēdusies un lepna kā pāvs.
savu veco, labo recepti papildināju vienā kārtā ieliekot, ar sīpoliem un gailenēm saceptu, sojas malto gaļiņu.

Comments:


spriidiic
[info]spriidiic at 2010-08-31 15:43 (Saite)
izskatas perfekti! Pilnigi est sagribeejaas ...
(Anonīms) at 2010-09-02 11:00 (Saite)
kāpēc veģetārieši tiecas izmantot gaļas nosaukumus? ja tā padomā - kas ir sojas 'maltā gaļiņa'? priekš kam tas? vai veģetāriešu ēdieniem nav nosaukumu, kas neimitētu gaļu? dīvaini vienkārši kaut kā.
*
[info]inese_tk at 2010-09-02 12:24 (Saite)
ai, nu atkal sākas! netiecas, vismaz mēs netiecamies. ir veģetāriešu ēdieniem nosaukumi, kas neimitē gaļu. protams, ir arī kas imitē, bet es tāpat neredzu tur neko sliktu, jo bieži šie nosaukumi uzreiz skaidri pastāsta par to, kā ēdiens gatavots un, ko no tā gaidīt. nu, piemēram dārzeņu kotletes - redzot šādu nosaukumu ir skaidrs, ka tur būs kaukādi sarīvēti dārzeņi, kas sajaukti ar miltiem un sacepti. mani personīgi tas netraucē, lai gan pati netiecos šādus nosaukumus īpaši lietot. ja ir ērti tā pateikt, saku un par to neuztraucos un prātā man beigtu dzīvnieku līķi nenāk. ja pietiekami ilgi neēd gaļu, manuprāt, šai nevajadzētu būt problēmai.

šajā postā maltā gaļiņa ir domāta ironiskā nozīmē, kā joks. man arī likās, ka ar humora izjūtu apveltīts cilvēks, kurš turklāt ir pieradis pie mana rakstības stila, to tā arī saprastu. vēljovairāk kursīva un deminutīva dēļ.
Previous Entry  Next Entry