aukstā zupiņa tiem, kam bietes riebjas tikpat ļoti cik man

Posted on 2010.08.02 at 14:44

Comments:


judging the mice
[info]rasbainieks at 2010-08-02 15:16 (Saite)
gaspačo ar biezpienu? iņķeresno.
*
[info]inese_tk at 2010-08-02 15:23 (Saite)
manliekas, ka gaspačo ir kas krietni glaunāks par šitādu megafiksu variantu sliņķiem :)
judging the mice
[info]rasbainieks at 2010-08-02 15:27 (Saite)
gaspačo ir vēl vienkāršāks, jo izlaiž biezpiena soli.
http://www.dlife.com/diabetes/diabetic-recipes/Basil-Gazpacho/r3209.html šitādu es taisu, jo ļoti garšo baziliks.
*
[info]inese_tk at 2010-08-02 15:35 (Saite)
ā, paldies, šitādu varētu.
es līdz šim biju redzējusi tik sarežģītas gaspačo receptes. nu labi, nevis saredžģītas, bet tādas, kur priekš manis par daudz jāpiepūlas. piemēram, jāblanšē tomāti, jāvelk nost miziņas, tad tur kaukāds maizes kukulis jāmīca iekšā un kas tik vēl ne :)
judging the mice
[info]rasbainieks at 2010-08-02 15:41 (Saite)
nu tomātus es blanšēju vienmēr, kad gatavoju, tas tak galīgi nav grūti - aplej ar karstu ūdeni un miziņa pati nonāk nost. tikai gaspačo manlieks garšīgāk ar konservētiem tomātiem taisīt anyway.
*
[info]inese_tk at 2010-08-02 15:44 (Saite)
man vismaz šai gadalaikā, kad sāk ienākties mammas audzētie tomāti, liekas grēks viņus lieki karsēt un mizot. dārzeņiem tak tur pie tās mizas visi vitamīni krājas.
judging the mice
[info]rasbainieks at 2010-08-02 15:45 (Saite)
aukstajiem ēdieniem var mierīgi nemizot, karstajiem tās mizas vienkārši sprūst zobos :) bet ja tas netraucē, tad var nemizot nekad.
Previous Entry  Next Entry