ā, paldies, šitādu varētu. es līdz šim biju redzējusi tik sarežģītas gaspačo receptes. nu labi, nevis saredžģītas, bet tādas, kur priekš manis par daudz jāpiepūlas. piemēram, jāblanšē tomāti, jāvelk nost miziņas, tad tur kaukāds maizes kukulis jāmīca iekšā un kas tik vēl ne :)
nu tomātus es blanšēju vienmēr, kad gatavoju, tas tak galīgi nav grūti - aplej ar karstu ūdeni un miziņa pati nonāk nost. tikai gaspačo manlieks garšīgāk ar konservētiem tomātiem taisīt anyway.
man vismaz šai gadalaikā, kad sāk ienākties mammas audzētie tomāti, liekas grēks viņus lieki karsēt un mizot. dārzeņiem tak tur pie tās mizas visi vitamīni krājas.
http://www.dlife.com/diabetes/diabe
es līdz šim biju redzējusi tik sarežģītas gaspačo receptes. nu labi, nevis saredžģītas, bet tādas, kur priekš manis par daudz jāpiepūlas. piemēram, jāblanšē tomāti, jāvelk nost miziņas, tad tur kaukāds maizes kukulis jāmīca iekšā un kas tik vēl ne :)