aukstā zupiņa tiem, kam bietes riebjas tikpat ļoti cik man

Posted on 2010.08.02 at 14:44

Comments:


judging the mice
[info]rasbainieks at 2010-08-02 15:41 (Saite)
nu tomātus es blanšēju vienmēr, kad gatavoju, tas tak galīgi nav grūti - aplej ar karstu ūdeni un miziņa pati nonāk nost. tikai gaspačo manlieks garšīgāk ar konservētiem tomātiem taisīt anyway.
*
[info]inese_tk at 2010-08-02 15:44 (Saite)
man vismaz šai gadalaikā, kad sāk ienākties mammas audzētie tomāti, liekas grēks viņus lieki karsēt un mizot. dārzeņiem tak tur pie tās mizas visi vitamīni krājas.
judging the mice
[info]rasbainieks at 2010-08-02 15:45 (Saite)
aukstajiem ēdieniem var mierīgi nemizot, karstajiem tās mizas vienkārši sprūst zobos :) bet ja tas netraucē, tad var nemizot nekad.
Previous Entry  Next Entry