aukstā zupiņa tiem, kam bietes riebjas tikpat ļoti cik man
Posted on 2010.08.02 at 14:44Comments:
nu tomātus es blanšēju vienmēr, kad gatavoju, tas tak galīgi nav grūti - aplej ar karstu ūdeni un miziņa pati nonāk nost. tikai gaspačo manlieks garšīgāk ar konservētiem tomātiem taisīt anyway.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija)
man vismaz šai gadalaikā, kad sāk ienākties mammas audzētie tomāti, liekas grēks viņus lieki karsēt un mizot. dārzeņiem tak tur pie tās mizas visi vitamīni krājas.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija)
aukstajiem ēdieniem var mierīgi nemizot, karstajiem tās mizas vienkārši sprūst zobos :) bet ja tas netraucē, tad var nemizot nekad.
(Atbildēt) (Iepriekšējais)