par publiku

Posted on 2010.01.31 at 00:54
Tags:
nu re - vakar izbubinājos, a šodien uz Revidentu skatītāji bija tīrie enģelīši - smaidīgi, pieklājīgi un VISI, kam prasīju, zināja uz kādu izrādi atnākuši. tik pāris bi sajaukuši zāles, bet nu tas tā.
prieks ar tādiem strādāt.

ā p.s. par tiem vakardienas Vientulīgajiem Rietumiem - viņus izrādās balkonā Alvis skatījies, viņam neesot paticis - pateicis, lai noņem no repertuāra. noņēma. tātad vakar bija pēdējā izrāde.

Comments:


iokaste
[info]iokaste at 2010-01-31 02:19 (Saite)
pareizi vien ir - man ar nepatika - pār mēru sāļi un poppulāri
[info]liesa_miesa at 2010-01-31 12:19 (Saite)
Man arī tā izrāde nepatika, žēl, ka Alvis tik ilgi tērē dārgo laiku rādot tādu sūdu, lai tā vietā varētu rādīt kaut ko no tā, kur biļetes nevar dabūt mēnešiem.
*
[info]inese_tk at 2010-01-31 12:35 (Saite)
repertuārs tiek sastādīts vadoties no konkrētā brīža iespējām - kā var skatoties no aktieru sastāva salikt paralēli izrādes, lai var spēlēt vairākas vienā vakarā vai vismaz vienu. nav jau daudz mums to aktieru. bez tam rādīt kaut ko no tā uz ko biļetes nevar dabūt mēnešiem nav tik vienkārši, jo ir ļoti daudz izbraukumu. tagad pat - februāra beigās Klusuma Skaņas brauc uz Jaunzēlandi, spēlēs tur veselas 7 izrādes, ceļš vienā virzienā vien vairāk nekā diennakts, dekorācija savu ceļu uz turieni uzsāka jau diezgan sen. Klusuma Skaņās spēlē lielākā daļa aktieru no ejošajām izrādēm, tāpēc šeit neko īsti nevar spēlēt, jāmēģina sastādīt kaut kā repertuārs no izrādēm, kurās spēlē tikai mājāspalicēji. tas pats ir ar Garo Dzīvi - viņa nepārtraukti braukā riņķī, dekorācija reizēm brauc pa taisno no vienām ārzemēm uz otrām. Soņa arī vislaik braukā, gandrīz katru mēnesi ir viens izbraukums.
teātris jau tā padodas pieprasījumam - pārlika, piemēram, Zilākalna Martu no mazās zāles uz lielo - manliekas, ka izrāde ar to kaut ko zaudēja, bet nu tomēr tagad viņu var noskatīties 4x vairāk skatītāju vienā vakarā.
bez tam - Alvim ar reprtuāra stādīšanu nav pilnīgi nekāda sakara. ar to nodarbojas administrācija.

un šī brīža situācijā teātrim no visiem aspektiem ir izdevīgāk orientēties uz ārzemju braucieniem.
*
[info]inese_tk at 2010-01-31 12:37 (Saite)
p.s. nevarētu arī teikt, ka tos Vientulīgos Rietumus īpaši bieži rādītu - šosezon bija pirmo reizi ar tik divām izrādēm blokā. pagājšsezon ar nebija diezko vairāk. un ja izrāde tiek ļoti reti spēlēta viņa visiem aizmirstas - gan aktieriem, gan tehniskajiem, līdz ar to, kamēr atkal iespēlējas paiet laiks.
tāpēc ja repertuārā parādās sen nebijusi izrāde, iesaku neiet uz pirmajām, labāk uz bloka beigām. protams, ja ir iespēja izvēlēties.
Previous Entry  Next Entry