piezīmes

Posted on 2009.11.24 at 09:27
man:: parasts
skan: vecāki virtuvē
Tags: ,
t) jau otro teātra darbinieku sapulci par godu krīzei (savādākas nemaz nav bijušas) ar savu klātbūtni neaplaimo neviens garderobists. viņi laikam sevi neuzskata par teātra darbiniekiem. abet sapulce intrsanta. algas tomēr nesamazinās. un mēs vakar Spēlmaņu naktī savācāmies lielāko daļu balvu;
m) pirmā nakts jaunajā istabā aizvadīta labi. kamīns arī ir labi. drošvien kaukad ielikšu bildi ar to visu labi.

Comments:


marule
[info]marule at 2009-11-24 12:15 (Saite)
riskēju iesaistīties diskusijā, kas šobrīd jau vairs uz mani pat neattiecas, bet aizstāvot garderobistus gribu teikt - pirmdiena, plkst. 15:00, nav tas ērtākais laiks, kad ierasties uz sapulci, jo gandrīz visi bez izņēmuma taču vai nu strādā vai mācās. Ir vēl daži faktori, bet tie ir pārāk strīdīgi un es nudien nevēlos izsaukt uguni uz savas ādas. Lai aizstāvās paši.
*
[info]inese_tk at 2009-11-24 12:46 (Saite)
neticu, ka vismaz kāds delegāts nevarēja aiziet. un nav arī tā, ka visi akurāt mācās un strādā pirmdienas dienā, 15:00.
nu, kautvai piemēram, Līva - nestrādā nekur citur un nemācās arī (nu labi iet fotokursos, bet nu tas tā).
man vnk jau pagājšreiz bišķi riebās - neviens neaiziet, pēc tam prašņā riņķī un tad tik pūš pīles un kurina tenku sārtus. nu no sērijas - man teica, ka X esot sapulcē dzirdējis to un šito utt.
šo sapulču mērķis abās reizēs ir bijis viens - lai cilvēki nerunā visādus brīnumus par stūriem, lai viņi ir informēti par notiekošo savā darba vietā un var uzdot sev būtiskus jautājumus par darba tēmu.
Previous Entry  Next Entry