zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Posted on 2009.10.22 at 15:36
man:: nīgrs
skan: vecāki virtuvē grabinās
Tags: ,
vieni no briesmīgākajiem meliem pasaulē ir, kad Tu aizej pie zobārsta, anestēzija vēl nav iedarbojusies vai nezkāpēc neiedarbojas, bet zobārste tik urbj un urbj, uz Tavu arvien nemierīgāko dīdīšanos, kluso kunkstēšanu vai krampjaino acu miegšanu atbildot ar "viss, viss nu jau ir viss, vēl bišķiņ, bišķiņ, tūliņ ir cauri, viena maza, mazītiņa maliņa vēl palikusi".
un urbj un urbj un urbj un urbj un urbj
tā paiet sekundes, minūtes, stundas;
dienas, nedēļas, mēneši;
gadi;
desmitgades;
visa dzīve un vēl pāris gadsimti!
un tad beigu beigās viss patiešām arī beidzas.

p.s. nepatīk man iet pie zobārsta, kas nav mana iejūtīgā maigo zeltroku Sendija, bet tā kā viņa ir dekrētā nekas cits neneneatliek.

Comments:


Dieva nāve
[info]goddes at 2009-10-22 15:44 (Saite)
Man nekad nav urbjot lietota anestēzija.
*
[info]inese_tk at 2009-10-22 15:52 (Saite)
nu kkad bija padsmitgadi es ar vienmēr teicu, lai nešpricē un viss bija okei, bet tad kaukā tas viss sabojājās un sāka sāpēt vairāk.
bez tam, kopš pēc ceļu satiksmes negadījuma šķīros no pāris priekšzobiem un vienam paliels gabals bija palicis karājoties no zoba izrautā dzīvā nervā, ar kuru nodzīvoju nedēļu līdz biju spējīga iet pie zobārsta man liekas, ka lielāko mutes dobuma sāpju devu šai dzīvei es jau esmu saņēmusi un vairāk negribas necik, necik.
Fjokla
[info]fjokla at 2009-10-22 16:09 (Saite)
vaivai, man ar drīz jāiet, sirds mana jūt. Biju atradusi dentā vienu maigroci, tā gan bij dikti iejūtīga, jāiet skatīt vai ir vēl.
Previous Entry  Next Entry