atskaite, protams

Posted on 2009.05.23 at 00:49
man:: labiņš
skan: galvā drōns
Tags: , ,
Sunn O))) koncis Anglikāņu baznīcā bi kruts, tik uz beigām bišk apnika - likās, ka nespēju vairs absorbēt.
tāda skaņa manliekas, ka varētu būt brīdi pirms divu milzīgu, no orbītām izrāvušos planētu sadursmes. vai arī tad, kad dzimst kalni.

forši arī, ka vispār negruzīja. iegāju gaiši priecīgā noskaņojumā un ar tādu pašu arī izgāju.
vienu brīdi gan aizdomājos, diez ko tā skaņa mūsos rada - nu esmu gājusi uz Nada Jōgas nodarbībām - tur ir jāmeditē kamēr dzindzina instrumentus, ko pie mums nezkāpēc sauc par gongiem, bet, kas patiesībā ir singing bowls. katrai čakrai atbilst sava izmēra un skaņas bļoda. un tad pēc tās nodarbības viss ir sakārtojies, sasinhronizējies ar kosmisko skaņu un tu tīrs un priecīgs ej mājās. nu jā, bet es arī pēc šitā jūtos tīra un priecīga, tā ka nekas slikts tas noteikti nebija. galvā/ausīs gan drōnē. uzreiz kad izgāju ārā vēl tā nejutu, bet tagad mājās, klusumā ritīgi. vispār visas skaņas un trokšņi ļoti jocīgi izklausās.

milzu paldies augsti godājamajam [info]gg - aizveda un atveda mani kā princesi (lūk arī viņa šīvakara atskaite).
manliekas, ka viņa automašīnā palika viens mans auskars.
un diez cienījamais [info]oncewewere maz noklausījās koncertu, jeb tomēr pilnībā atdevās Hektoram(?).

Comments:


Gatis
[info]gg at 2009-05-23 01:05 (Saite)
nu tu gan ātri! :D
nepaspēju es pa durvīm ienākt un noģerbties, ka tu jau postu uzcepi hehe

rīt pie gaismas palūkošu kas ar tav auskar.
tagad jāpadzer tēj un moš ar kas jāieklabina piemiņai par dibenkutinošo pasākumu.
*
[info]inese_tk at 2009-05-23 01:18 (Saite)
nu manliekas, ka viņam jābūt mašīnā vai kkur zemē pie manas mājas, jo braucot mašīnā vēl jutu ka ir. gan atradīsies. un ja ne arī pofig, baigi dārgais jau nebi :)

tēja, jā, mhm, mhm.
[info]oncewewere at 2009-05-25 03:47 (Saite)
Noklausījos aptuveni 10 minūtes no viņu snieguma, līdz sapratu, ka tobrīd pārlieku monotomi tas viss un devos ārā, kur satiku Moireh, kurš priecājās, ka paguvis pārdot savu biļeti pirms pasākuma. Smēķējot cigareti, pāris minūšu laikā tika sagaidīti vēl četri draugi, kurus pasākums tovakar neuzrunāja, lai dotos tālākās vakara gaitās.

Bet iespējams būtu šķitis citādāk, ja nebūtu pirms pasākuma nedaudz iedzēris, kā arī galvenais (?) nomācošā kājas stāvēšana. Heh.

Jebkurā gadījumā - vismaz pabūt pabūts.

Turklāt pēcāk izvērtās savdabīgs afterparty, kurā pāris stundu laikā paviesojās vairums 1/2H 1/2W, Error, - kopskaitā 24 cilvēki. Par laimi katrs savā laikā nosacīti.
Previous Entry  Next Entry