ēdīšu saldējumu

Posted on 2007.11.11 at 20:23
man:: nooormāls
skan: shora - arch&hum
Tags: ,
man pārsvarā nepatīk, ka cilvēki kko pēkšņi, mirkļa iespaidā apgalvo - par to, ko domā, jūt vai darīs. es parasti neļauju sev viņiem noticēt, tikai drūmi nosmīkņāju pie sevis un arī tas man nepatīk. man nepatīk, ka bieži, kad es zinu, ka kāds man melo, es to neizrādu un pēc tam arī uzvedos tā it kā būtu noticējusi. man nepatīk, arī, ka es saku pārāk maz, ko es domāju, gan mirkļa iespaidā, gan ko tādu, kas jau ir kārtīgi pārdomāts un vēl man nepatīk, ka es domāju pārāk daudz un pārāk daudz arī izdomāju. bet tie, kam es tomēr saku, ko domāju, to pārsvarā zina arī bez teikšanas.
un vispār [info]dignai taisnība par to emociju izrādīšanu/neizrādīšanu. [n're, [info]digna, tas liecina par to, ka es vakar tomēr nebiju tik ļoti miegaina, lai nedzirdētu un nesaprastu, ko Tu runā. nu vismaz ne visu.]

Comments:


[info]digna at 2007-11-11 21:17 (Saite)
Eu, es gandrīz nomiru, kamēr lasīju šito ierakstu, ne jau no smiekliem, vienkārši no miršanas. Nebaidi mani vairs tā, lūdzu, es apsolos censties vairs tā nepiedzerties, kad Tu esi blakus un nedzer.
*
[info]inese_tk at 2007-11-11 21:29 (Saite)
nē nu lielāko daļu no visa šitā es izdomāju velkoties mājās no vilciena, nevis izdomāju - es to zināju jau sev, bet kkā apkopoju...
enīvei tas sasaucās ar to, ko vakar runājām. par patikšanām, priekiem un nepatikšanām, bēdām un reaģēšanu uz to. jess.
*
[info]inese_tk at 2007-11-11 22:34 (Saite)
+ 'es to zināju jau sen' nevis 'es to zināju jau sev'
un
man patika kā tu piedzēries un ir jauki ka tu kādreiz piedzeries kad es nedzeru jo tas notiek daudz retāk nekā pretējs process, manliekas. tāpēc nesoli gan to ko solījies solīt.
Previous Entry  Next Entry