mans neatvairāmais pohainais šarms uzvar jebkuru ļaunumu

Posted on 2007.08.03 at 16:03
man:: hc
skan: ISIS- dulcinea
Tags: ,
piebāztajā vilcienā Rīga - Krustpils, pieturā Jāņavārti iekāpa iereibis slāvu vīrietis ar aliņu. sāka man piesieties par manu riteni - vajagot nevis ar vilcienu, bet pašai braukt utt., neticēja, ka es nesaprotu krievu valodu.
Šķirotavā kāda sieviete vēlējās izkāpt, viņš nelaida garām, teica, lai velosipēdu metot ārā, tad varēšot izkāpt.
starp Rumbulu un Dārziņiem viņam savajadzējās uz tualeti. tualetei priekšā mans ļasiks. es teicu, ka tūlīt kāpšu ārā, lai pagaida. purpināja, purpināja kko un viebās, bet gaidīja. nebija jau nemaz vietas, kur to riteni malā pavākt.
beigu beigās pirms Salaspils sāka smaidīt un, kad man ārā bij jākāpj, neļāva man, bet pats izkāpa ārā un izcēla riteni. laipni teica - lūdzu un novēlēja man patīkamu braucienu.

nuvo.

tagad es ēdīšu gaileņu mērci, iešu dušā un apdomāšu kā varētu uzrakstīt par vakardienas neprātīgo uzdzīvi. ja to vispār ir iespējams aprakstīt.
pēc tam visdrīzāk būs izklaides Salaspils gaumē.

Comments:


Ervīns
[info]freakart at 2007-08-03 16:31 (Saite)
nujanuja muuus pat varbuut aatraak izlaidiis no kraatinjas un tad uz veikalu peec lielaa alus, muuzachku skaljaat un aidaa piekdienaaaahh ir klaat >:)
*
[info]inese_tk at 2007-08-03 16:38 (Saite)
ar alu sūdīgi - man jau vakardien izdevās grandiozi piedzerties bez naudas. nez kā lai to atkārto arī šodien.
bet
gan jau viss būs
šagiju satiku, žuks zvanīja, elīna raxtīja - visus jau 5dienas trakums aiz ūsām rausta :D
mani, godīgi sakot, arī
[info]digna at 2007-08-03 18:07 (Saite)
Es arī gribēju aprakstīt savus vakardienas neprāta piedzīvojumus (sākums tak mums bij' kopīgs), bet neko vairāk par to, ko uzrakstīju savā blogā un arī cirslītī, neko vairāk laikam rakstīt publiskā vidē nepiedien. Nepiedien pat man.
Previous Entry  Next Entry