jūnijs

Posted on 2023.06.22 at 18:46
Tags:
šī bija laba, gara, nogurdinoša un ļoti produktīva teātra sezona. mēs uztaisījām neticami daudz izrāžu (7 gab), paspējot arī sezonas vidū pārvākties un remontēties un sezonu noslēgt ar pirmizrādi Helsinkos. man tiešām liekas, ka visas izrādes izdevās labas. protams, kāda labāka, kāda vienkārši laba, bet labas. jāatzīst, ka jūtos drusku vīlusies, ka mums nav nevienas SN nominācijas. skaidrs, ka tas ir tāds subjektīvs konkrētās žūrijas lēmums un dažas no žūrijas loceklēm uz izrādēm nākt pieteicās, bet beigu beigās regulāri neieradās. viena no viņām, ja nemaldos, redzēja tikai vienu mūsu izrādi. bet mūsu mazajā pīļu dīķīša realitātē tomēr ir tā, ka tās balvas un nominācijas ļoti ietekmē biļešu pārdošanas rezultātus, kas mums kā nevalstiskai organizācijai ir baigi svarīgi.
karoč, manu gaišo prieku par labi padarīto darbu aptumšo rūgtumiņš, ka rudenī, ļoti iespējams, būs problēmas biļešu tirdzniecības departamentā. starp citu - šī dēļ jau pieņēmām lēmumu, ka Dārzu ņemam nost no repertuāra. tās divas septembra izrādes, uz kurām biļetes jau pārdošanā, būs pēdējās. atnāciet.

Comments:


 Stiller Ozean
[info]klusais_okeans at 2023-06-22 19:06 (Saite)
balvas šmalvas, bet žūrijas locekļiem nenākt uz izrādēm - wow!
*
[info]inese_tk at 2023-06-22 19:17 (Saite)
ar pirkstiem nerādīšu, lai nesanāk kāds nesmukums, kā te mūsdienās cibā gadās, bet, piemēram, viena tiešām regulāri pieteicās, bet nenāca un arī nekā nepaziņoja, ka nebūs. vienā vakarā, kad bija kārtējo reizi pieteikusies uz izrādi pie mums, kolēģē redzēja viņu citā teātrī uz citu izrādi.
vēl viena arī vairākkārt neieradās, bet vismaz atrakstīja epastiņus, ka kaut kas mainījies un nebūs.
 Stiller Ozean
[info]klusais_okeans at 2023-06-22 20:17 (Saite)
Bet citi pat nepiesakās?
*
[info]inese_tk at 2023-06-22 20:21 (Saite)
gadās arī, ka nepiesakās. reizēm sezonas beigās kāds attopas, ka kaut ko nav redzējis un prasa video. mēs, protams, cenšamies visas izrādes kaut kādā gatavības stadijā nofilmēt. kaut vai ar vienu statisku kopplāna kameru, tīri savai lietošanai, bet nav jau arī tā, ka gribas akurāt tādus video no kaut kādiem ģenerālmēģiem vai caurlaidēm sūtīt žūrijai vērtēšanai. turklāt izrādes iefilmēšana ir papildus izmaksas, tāpēc ne vienmēr to izdarām. bet nu tā augstākminētā žūrijas locekle, cik zinu, neizrādīja arī nekādu interesi par iespējām dabūt izrāžu ierakstus.
*
[info]inese_tk at 2023-06-22 20:24 (Saite)
p.s. parasti kad top jauna izrāde, kolēģe, kas ar to nodarbojas, izsūta visiem žūrijas locekļiem info par to, ka top izrāde X un to būs iespējams noskatīties datumos XYZ un, lūdzu, dodiet ziņu, kad vēlaties izrādi apmeklēt.
Maya
[info]maya at 2023-06-24 23:26 (Saite)
Ai...tā visa ir matemātika, saskaitāmo dažādās vērtības un noteiktas gaumes virzieni. Saku es arī ar zināmu vilšanos. :)
Dārzs ir brīnišķīgs. Patiesi.
Un nezinu, neatceros tikpat svarīgs kā citi aktuālie darbi.
Previous Entry  Next Entry