decembris

Posted on 2021.12.17 at 19:58

Comments:


judging the mice
[info]rasbainieks at 2021-12-17 21:21 (Saite)
aaa kā man garšoja tavi liķieri mājas kafejnīcā, ļoti ceru šo pagaršot
*
[info]inese_tk at 2021-12-17 21:34 (Saite)
<3

es šogad tikai šito aveņu esmu ielikusi. bet nupat rakos pa saldētavu un sapratu, ka man tur ir visādas ogas, ko diezinvai noēdīšu un, ka varētu moš to ogu asorti pārvērst vēl kādā saldā un lipīgā dzērienā.
judging the mice
[info]rasbainieks at 2021-12-17 23:00 (Saite)
jā, lūdzu! es arī ieteiktu lietot kādu darbaļaužu šņabi. ja nu vienīgi tev tas absolūts stāv plauktā un ir jāiztērē :) jo viņš ir nudien negaršīgs (toties ar izcilu iepakojumu un mārketingu)
*
[info]inese_tk at 2021-12-18 00:12 (Saite)
es no šņabjiem nekā nesaprotu. ņemu to, kam atlaidītes rādās. nu, varbūt neņemu gluži trīs graudu vai trīs dzirnaviņas - nu tās markas, no kurām atceros vēmusi vārtrūmēs pirms 20 gadiem :D
judging the mice
[info]rasbainieks at 2021-12-18 00:39 (Saite)
man vnk ir ļoti spilgtas atmiņas no šņabju blind tasting, ko reiz rīkojām viena darba sakarā :) tajā mani pārsteidza tas, ka absolūts bija pilnīgs līderis negaršīgumā, toties trīsgraudnieks ieskōroja stipri labi
judging the mice
[info]rasbainieks at 2021-12-18 12:00 (Saite)
vēl gribēju piebilst, ka liķiera šņabim nebūt nav obligāti jābūt garšīgam, viens no manā mūžā sastaptajiem garšīgākajiem mājas (nu, tehniski laboratorijas) liķieriem ir taisīts ar medicīnisko spirtu. bet viņam ir labi būt vienkārši lētam :)
*
[info]inese_tk at 2021-12-18 17:37 (Saite)
es kaut kādos iepriekšējo gadu liķieros biju iegāzusi arī mutvārdu vēstures vākšanas ekspedīcijās Latgalē iekrājušās šmakovkas. nu ne tā, ka tikai ar tīru šmakovku, bet šmakovka + šņabis, jo vnk šmakovka nebija tik daudz. nebija ne vainas. bet tas jau baigi atkarīgs no konkrētās šmakovkas.

es mūžam turu siltā piemiņā to kandžu, ar kuru Tu staigāji apkārt vienā Tabūna un, ar kuru bija tas gods cienāties. nu tā, kas pēc karamelēm garšoja. tāda droši vien arī liķieri būtu forša.

visdās receptēs tiem liķieriem iesaka arī izmantot brendijus, bet man kaut kā neprasās
porcelāna lellīte
[info]neraate at 2021-12-18 21:15 (Saite)
Tādu kandžu taisa samagonu uzlejot uz labas stipras saldas melnās tējas
judging the mice
[info]rasbainieks at 2021-12-19 14:48 (Saite)
ak, rendas kandža! vispār jā, ar kandžu varētu būt riktīgi labi.
*
[info]inese_tk at 2021-12-18 17:34 (Saite)
intrsanti, intrsanti
Previous Entry  Next Entry