es no šņabjiem nekā nesaprotu. ņemu to, kam atlaidītes rādās. nu, varbūt neņemu gluži trīs graudu vai trīs dzirnaviņas - nu tās markas, no kurām atceros vēmusi vārtrūmēs pirms 20 gadiem :D
man vnk ir ļoti spilgtas atmiņas no šņabju blind tasting, ko reiz rīkojām viena darba sakarā :) tajā mani pārsteidza tas, ka absolūts bija pilnīgs līderis negaršīgumā, toties trīsgraudnieks ieskōroja stipri labi
vēl gribēju piebilst, ka liķiera šņabim nebūt nav obligāti jābūt garšīgam, viens no manā mūžā sastaptajiem garšīgākajiem mājas (nu, tehniski laboratorijas) liķieriem ir taisīts ar medicīnisko spirtu. bet viņam ir labi būt vienkārši lētam :)
es kaut kādos iepriekšējo gadu liķieros biju iegāzusi arī mutvārdu vēstures vākšanas ekspedīcijās Latgalē iekrājušās šmakovkas. nu ne tā, ka tikai ar tīru šmakovku, bet šmakovka + šņabis, jo vnk šmakovka nebija tik daudz. nebija ne vainas. bet tas jau baigi atkarīgs no konkrētās šmakovkas.
es mūžam turu siltā piemiņā to kandžu, ar kuru Tu staigāji apkārt vienā Tabūna un, ar kuru bija tas gods cienāties. nu tā, kas pēc karamelēm garšoja. tāda droši vien arī liķieri būtu forša.
visdās receptēs tiem liķieriem iesaka arī izmantot brendijus, bet man kaut kā neprasās
es mūžam turu siltā piemiņā to kandžu, ar kuru Tu staigāji apkārt vienā Tabūna un, ar kuru bija tas gods cienāties. nu tā, kas pēc karamelēm garšoja. tāda droši vien arī liķieri būtu forša.
visdās receptēs tiem liķieriem iesaka arī izmantot brendijus, bet man kaut kā neprasās