novembris

Posted on 2021.11.11 at 04:10

Comments:


*
[info]inese_tk at 2021-11-11 11:17 (Saite)
jā, nu tagad es arī uz viņu skatos citādāk nekā bērnībā.

man pēdējās atmiņas par viņu ir, kad viņa meita viņu bija atvedusi ciemos uz stalli. mēs viņu nosēdinājām krēslā un es atvedu savu zirgu, kurš ir ļoti jauks un galants kārumu diedelētājs. zirgs nolieca galvu un maigi čubinājās ap Evaldu un Evalds klusi raudāja.
iztēlojos, ka viņam droši vien vesela strīpa ar bērnības/jaunības flešbekiem. nosacīti drīz pēc tam viņš arī nomira. turklāt viņam pat nebija īstas bēres, jo viņš savas miesas novēlēja medicīnai.
nezinu kāpēc to visu rakstu, bet nu uzrakstīju un ārā jau nedzēsīšu :)
atmiņas par domām
[info]teja at 2021-11-11 11:50 (Saite)
ak cik skaisti
porcelāna lellīte
[info]neraate at 2021-11-11 12:49 (Saite)
<3

Es gribētu vecomammu aizvest pie zirgiem, bet nezinu kur tur blakus normāls stallis un tiem, kam tipa pozitīvā apmācība u.tml. neuzticos, jo viņiem zirgi nav maigi un pārāk relaksēta pieeja attiecībā uz drošību
*
[info]inese_tk at 2021-11-11 19:18 (Saite)
Zirguskola. ir divas filiāles, viena Baldonē, viena Krogsilā. es gan nezinu kur Tava vecāmamma dzīvo, varbūt sanāk ļoti tālu.

viņiem tiešām rūp drošība un īpašnieces/saimnieces zirgi ir daudz pieredzējuši visādās filmēšanās un daudz strādājuši ar maziem bērniem.
manai gaumei tur varbūt zirgiem liek par lielu slodzes un pārāk maz atsaka klientiem, bet nu ne mana sēta, ne mana druva.
droši tur toč vajadzētu būt.
https://www.facebook.com/zirguskola/
Previous Entry  Next Entry