pandēmijas dienasgrāmata

Posted on 2021.10.27 at 19:53
man:: jāraksta atskaites
skan: K griež rasolu
Tags: ,
turpinot slikto ziņu sēriju. šo piektdien toč nebraukšu uz treniņu - nevis kovida dēļ, bet tāpēc, ka zirgs klibs.
un šīs sezonas plānu centrālā un svarīgākā izrāde nedabūja ne graša no KKF. diezgan traki. liels projekts, ar piesaistītiem ārpuskompānijas māksliniekiem. droši vien tā vietā jādomā kkāda bezbudžeta izrādīte, kas balstīta uz biedru brīvprātīgo darbu. pavisam neko nedarīt tik daudzus mēnešus arī īsti nevar - dažādu svarīgu un mazāk svarīgu iemeslu dēļ.

bet tā kopumā es vairs nejūtos sabļukusi. baigi labi gan ar nejūtos, bet visumā normāli. ja neskaita augošās dusmas un niknumu, kas rodas lasot ziņas un domājot par situāciju valstī. bet cik runāju ar cilvēkiem savā burbulī - visiem tādas aug. kur un kā viņas virzīt, lai tās nesāktu kļūt iekšēji vai ārēji destruktīvas - tāds, lūk, ir jautājums.
vismaz cenšos viņas validēt un neizlikties, ka tādu nav.

Comments:


marule
[info]marule at 2021-10-27 22:16 (Saite)
Es dusmojos kādu mēnesi, ilgāk.
Full disclosure - es arī mega komplektu ar vitamīniem sāku pirms 2 ned dzert un antidepresantus pirms nedēļas, bet šobrīd nonācu pie domas, ka eh, tie visi cilvēki bija man apkārt pirms tam un es darbojos neskatoties uz to. Tā mēģināšu arī turpināt.
Bet tām dusmām vajag arī attiecīgi ļaut būt. Es vienā brīdī darīju visu, kas ienāk prātā - arī kliedzu spilvenā un taisīju dīvainas 15 minūšu solo dejas ballītes. Un šķiet, ka esmu gatava tam, ka tās jebkurā dienā var būt atpakaļ. Uz īsāku vai garāku brīdi, tad jau manīs.
vilibaldis
[info]vilibaldis at 2021-10-28 19:38 (Saite)
Kopš konsekventi klausos tikai neLatvijas ziņu mēdijus ir ievērojami labāk.
Previous Entry  Next Entry